فرمانده انتظامی آبادان گفت: در این حادثه، ستواندوم ایوب رومیانی و یک سرباز وظیفه مصدوم شدند که بلافاصله به بیمارستان انتقال یافتند.

فرمانده انتظامی آبادان از آسمانی شدن مامور انتظامی ستواندوم “ایوب رومیانی” حین ماموریت دستگیری قاچاقچیان سوخت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ،سرهنگ کیومرث کشوری در بیان جزئیات این خبر گفت: بامداد روز گذشته (۲۰ آبانماه) مأموران گشت کلانتری ۱۳ حین گشتزنی، یک دستگاه نیسان حامل قاچاق سوخت را شناسایی و بلافاصله دستور ایست صادر کردند.
وی با اشاره به اینکه راننده بدون توجه به ایست پلیس از محل متواری شد، افزود: حین عملیات تعقیب و گریز راننده خودروی نیسان بدون توجه به اخطارهای پلیس ضربهای به خودروی مأموران وارد و آن را از جاده منحرف کرد.
فرمانده انتظامی آبادان گفت: در این حادثه، ستواندوم ایوب رومیانی و یک سرباز وظیفه مصدوم شدند که بلافاصله به بیمارستان انتقال یافتند.
سرهنگ کشوری با بیان اینکه ستواندوم رومیانی ساعتی پیش به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان آسمانی شد، گفت: با تلاش مأموران پلیس، راننده متواری در مخفیگاهش دستگیر و ضمن اعتراف به بزه انتسابی پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا معرفی گردید.
انتهای پیام/
.
نویسنده خبر::

- شهرستان رومشکان
اخبار پیشنهادی این نویسنده::
اجنماعیآذر ۱۳, ۱۴۰۴فرماندهی انتظامی شهرستان رومشکان، رده موفق برتر فراجا در سال ۱۴۰۳ شد
اجنماعیشهریور ۳۱, ۱۴۰۴رسانه پیشقراول جنگ فرهنگی است
اجنماعیشهریور ۲۹, ۱۴۰۴گزارش تصویری /معرفی دستاوردهای پایگاههای مقاومت در طرح اسوه
تیتر اخرین اخبارشهریور ۲۲, ۱۴۰۴مردم رومشکان از کمبود امکانات ضروری گلایه دارند