ڪنگره شعر و خاطرات دفاع مقدس در رومشڪان برگزار میگردد

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، از شهرستان رومشڪان، ڪیانوش سوری رئیس این اداره گفت: بمناسبت گرامے داشت هفته دفاع مقدس و همچنین رشادتهاے هشتساله رزمندگان اسلام در جبهههاے حق علیه باطل ڪنگره شعر و خاطرات دفاع مقدس با عنوان گلوله هاے مقدس با حضور شاعران و ادیبان رومشڪانے، فعالان فرهنگے مذهبے، هنرمندان و مسئولین این شهرستان برگزار میگردد.
ڪیانوش سورے تصریح ڪرد هنرمندان همچون زمان دفاع مقدس با تفڪر انقلابیشان دوشادوش دیگر عموم مردم در زمانهاے حساس ڪشور احساس تڪلیف ڪرده و براے دفاع از میهن اسلامے خون خود را هدیه میڪنند و امروز شاعران با سرودن شعرهاے حماسے و انقلابے احساس تڪلیف ڪرده تا رهرو همیشگے شهدا باشند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامے رومشڪان افزود با هماهنگیهاے بعمل آمده با انجمن شعر و ادب رومشڪان این ڪنگره در صبح روز یڪشنبه چهارم مهرماه سال جارے با رعایت پروتڪلهاے بهداشتے در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگے هنرے ارشاد رومشڪان برگزار میگردد لذا امیدواریم علاقهمندان در این برنامه فرهنگے و معنوے حضور بهم رسانند.
سورے همچنین یادآور شد در این مراسم نیز قصد داریم براے اولین بار از هنرمندان رومشڪانے ڪه در زمان دفاع مقدس حضور داشته و در حال حاضر نیز فعالیتهاے فرهنگے و هنرے دارند تقدیر بعمل آید.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰