به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، در جلسه ای مجازی در برنامه اسکای روم به پرسشهای جوانان در خصوص آموزشهای فنی و حرفهای پاسخ دادند. میترا ابراهیمی در ابتدا به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای که همانا آموزش و ترویج فرهنگ مهارتآموزی در سطح جامعه است ،اشاره نمود و با ذکر ظرفیت های […]
به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، در جلسه ای مجازی در برنامه اسکای روم به پرسشهای جوانان در خصوص آموزشهای فنی و حرفهای پاسخ دادند.
میترا ابراهیمی در ابتدا به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای که همانا آموزش و ترویج فرهنگ مهارتآموزی در سطح جامعه است ،اشاره نمود و با ذکر ظرفیت های استانی افزود : امروز ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان آمادگی لازم جهت اعطای مجوزهای لازم برای ترویج مهارتهای نو و بروز در شاخههای مختلف به ویژه کشاورزی ،دامپروری و صنایع تبدیلی و نیز گردشگری و میراث فرهنگی را دارد.
در ادامه در پاسخ به سوال یکی از جوانان که آیا آموزشهای مهارتی میتواند منجر به اشتغال و کارآفرینی شود؟ ابراهیمی گفت :با توجه به تاکید ریاست جدید سازمان بر ایجاد اشتغال و کارآفرینی های نو در جامعه ، از تمامی ایدههای خلاقانه که منجر به ایجاد شغل و حتی احداث کارگاههای کوچک کارافرینی برای افراد شود،استقبال میکنیم در این خصوص رایزنیهایی نیز با صندوق کارآفرینی امید انجامشده که امیدواریم منجر به ایجاد شغلهای جدید و کاهش بیکاری در جامعه شود.
هادیان دبیر مؤسسه چتر آرامش افلاک ، از مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خواست تا به ارائه توضیحاتی در خصوص چگونگی برگزاری مسابقات ملی مهارت بپردازند؛ابراهیمی گفت : المپیاد ملی مهارت هر ساله در سه سطح شهرستان،استان و کشوری برگزار میشود که برگزیدگان کشوری به مرحله جهانی راه مییابند. سال گذشته به دلیل پاندمی کرونا این مسابقات با تاخیر برگزار شد ، و امسال در مرحله کشوری این مسابقات غیر از تیم مهارت آموزان سازمان آموزش فنی و حرفه ای، تیم های دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت تیمهای مستقل، حضور دارند. هماکنون از استان ما پانزده نفر در چهارده گروه مهارتی به آزمون مرحله کشوری راه یافتند که امیدواریم مدالهای رنگینی بدست آوریم.
ابراهیمی در پاسخ به سوال یکی از جوانان درباره آموزش به افراد کم توان و معلول،تصریح کرد :با سازمان بهزیستی در سطح ملی و با اداره کل بهزیستی تفاهم نامه همکاری داریم و تاکنون بر اساس نیازسنجی های انجام شده از طرف ادارات بهزیستی در استان آموزش های خوبی ارائه شده است. آموزشهای مهارتی علاوه بر بالابردن توانایی سبب ایجاد اعتمادبنفس و خود باوری در این عزیزان می شود.
درپایان میتراابراهیمی تاکید کرد:به گفته وزیرمحترم تعاون،کار و رفاه اجتماعی،حجت اله عبدالملکی؛مهارت یکی ازحلقه های مفقوده بین تولید و اشتغال در جامعه امروز است.
امیدواریم در آینده ای نزدیک با توسعه فرهنگ مهارت آموزی،شاهد لرستانی فعال تر،ماهرتر و بدور از بیکاری باشیم
انتهای پیام/