تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

افزایش ۲۵ درصدی قیمت نان از هفته آینده در لرستان

ابراهیمی به تعدد جلسات شورای آرد و نان استان برای تعیین نرخ واقعی و متناسب اشاره کرد و گفت: در نهایت با در نظرگیری جوانب مختلف تصمیم جمعی اعضای شورای آرد و نان برای افزایش قیمت به صورت میانگین ۲۵ درصد تعیین شد.

به گزارش صدای طرهان ،سیروس ابراهیمی سوم مرداد در حاشیه جلسه ی شورای آرد و نان استان عنوان کرد: افزایش قیمت براساس افزایش هزینه های جانبی تهیه ی نان تعیین و مصوب شد.

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون قیمت نان در شرایطی ثابت مانده بود که هر سال شاهد افزایش هزینه های جانبی از جمله دستمزد کارگران، آب، برق، گاز، هزینه ی اجاره، نرخ بیمه کارگران و سایر هزینه ها بوده ایم.

معاون استاندار افزود: براین اساس مشکلات متعددی برای خبازان به وجود آمده بود که تلاش شد این افزایش قیمت متناسب با آن باشد.

ابراهیمی به تعدد جلسات شورای آرد و نان استان برای تعیین نرخ واقعی و متناسب اشاره کرد و گفت: در نهایت با در نظرگیری جوانب مختلف تصمیم جمعی اعضای شورای آرد و نان برای افزایش قیمت به صورت میانگین ۲۵ درصد تعیین شد.

وی تصریح کرد: این افزایش نرخ در برخی از نان ها مانند سنگک و تافتون سنتی تا ۳۵ درصد و در برخی نان های دیگر کمتر از ۲۵ درصد اعمال خواهد شد.

معاون استاندار در مورد زمان اجرای این مصوبه عنوان کرد: اگر شرایط سامانه ای فروش دیجیتال نان تا شنبه آینده فراهم شود از همین روز قابل اجرا بوده و در غیر این صورت در هر زمان شرایطش ایجاد شود اجرا خواهد شد.

ابراهیمی ابراز کرد: اداره غله و اتحادیه خبازان با تصویب شورای آرد و نان مکلف شدند قیمت های جدید را در محل خبازی ها نصب کنند.

وی همچنین خطاب به شهروندان گفت: آرد تولید شده با قیمت کمتر از ۱/۲۵ تمام شده برای دولت در اختیار خبازی ها قرار می گیرد لذا انتظار داریم شهروندان روی مواردی از جمله کیفیت و فروش خود کنترلی لازم را داشته باشند.

معاون استاندار ادامه داد: توقع داریم مردم در فروش به اندازه توسط خبازی ها نظارت لازم را داشته و موارد تخلف را گزارش دهند، ضمن این که مصرف بهینه و دوری از اسراف این نعمت خدادادی یک وظیفه ی عمومی است.

بر پایه این گزارش و طبق اعلام معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، کیسه های ۴۰ کیلوگرمی آرد در شرایطی با قیمت ۵۰ هزار تومان در اختیار خبازی ها قرار می گیرد که نرخ تمام شده ی هر کیلوگرم گندم از مراکز خرید از کشاورزان تا محل انبار در سیلوهای نگهدای برای دولت بین ۲۴ تا ۲۶ هزار تومان می باشد.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر