به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای طرهان از خرم خرمآبادسرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: شاید ایراداتی در بحث تامین نهادهها وجود داشته باشد اما دولت در زمینه تامین گوشت و مرغ همت بزرگی کرده و در همین راستا یک آرامش نسبی بر بازار استان حاکم است و ما بایستی با تلاش هم این آرامش […]
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای طرهان از خرم خرمآبادسرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: شاید ایراداتی در بحث تامین نهادهها وجود داشته باشد اما دولت در زمینه تامین گوشت و مرغ همت بزرگی کرده و در همین راستا یک آرامش نسبی بر بازار استان حاکم است و ما بایستی با تلاش هم این آرامش را در جامعه حفظ نماییم و هم با مدیریت صحیح از بروز بحرانهای احتمالی جلوگیری کنیم.
«سید عماد شاهرخی» در دیدار با اعضای هیات رئیسه خانه مطبوعات و رسانههای لرستان با بیان اینکه تمام تلاش ما بر روی شب عید و تعطیلات نوروز و ایام ماه مبارک رمضان متمرکز شده است، افزود: از طرفی در کنار این مسائل بخش تولید را داریم چرا که اگر تولید نباشد توزیعی وجود ندارد لذا بخش تولید خیلی بحث مهمی است و با توجه به بارندگیهای امسال و تداوم این روند در فصل بهار شاهد یک جهش در بخش تولید خواهیم بود.
شاهرخی در ادامه نقش رسانهها در زمینه پوشش و انعکاس فعالیتهای جهاد کشاورزی در راستای تامین، تولید و توزیع کالاهای اساسی را یک نقش بیبدیل عنوان کرد و گفت: ما هر چه فعالیت داشته باشیم و این فعالیتها منعکس نشوند شاید نمود قابل لمس آنها در جامعه زمانبر باشد، لذا خیلی مهم است که اخبار ما به موقع به مردم منتقل شود و ما بتوانیم از وقوع بحرانهای احتمالی پیشگیری کنیم.
وی با بیان این نکته که انتظار میرود رسانهها ما را در رسیدن به اهدافمان یاری رسانند، اظهار کرد: جهاد کشاورزی قبلا فقط مسئولیت تولید را بر عهده داشت و مراحل توزیع و نظارت بر عهده صمت بود اما به محض استقرار دولت سیزدهم این مسئولیت نیز به جهاد کشاورزی واگذار شده و حداقل ۷۰ درصد از وقت ما را بازار و تنظیم بازار پر میکند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان اذعان کرد: تقریبا سه روز در هفته جلسه قرارگاه امنیت غذایی با حضور دستگاههای امنیتی و نظارتی و کلیه دستاندرکاران ادارات کل تابعه جهاد کشاورزی بازار را در بحث تامین، تولید و توزیع رصد میکنند که این موضوع خوبیهایی دارد و ما میتوانیم بر همین اساس به سمت الگوی کشت و کشاورزی قراردادی حرکت کنیم و این مسئولیتی سنگین بر دوش جهاد کشاورزی است که از خبرنگاران و اصحاب رسانه انتظار داریم ما را در این میدان یاری نمایند.
شاهرخی اظهار داشت: ما در سال گذشته بحران فراوانی در بحث تامین، تولید و توزیع مرغ داشتیم اما خوشبختانه در حال حاضر نه تنها در بحث مرغ هیچگونه بحرانی نداریم بلکه در حالیکه میزان مورد نیاز استان به صورت روزانه ۱۵۰ تن مرغ میباشد اما کف تولید مرغ به صورت روزانه ۱۸۰ تن است و میزان مازاد بر تولید را به استانهای همجوار صادر میکنیم، از طرفی در زمینه تولید گوشت هم به همین منوال عمل کردهایم و علاوه بر تامین نیاز استان بخشی از آن نیز صادر میشود.
وی اضافه کرد: در همین راستا حدود ۷۰ شبکه مراقبت در سطح استان راهاندازی کردهایم و در حال فعالیت هستند تا علفهای هرز، سن زدگی، آفات و بیماریها را مدیریت کنیم بلکه در پایان سال زراعی با یک جهش در بخش تولید مشکل و نیازی برای واردات نداشته باشیم.
شاهرخی خاطر نشان کرد: در راستای تامین اقلامی مثل روغن، برنج و شکر که از مهمترین کالاهای اساسی هستند به میزان کافی ذخیره غذایی داریم و این اقلام را کم کم عرضه میکنیم که شوکی در این زمینه در بازار به وجود نیاید.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اعلام این خبر که در سفر ریاست جمهوری به لرستان ۸۸۵ میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی اختصاص یافته است، ادامه داد: این رقم یک اعتبار کم سابقه در بخش کشاورزی است و اگر این اعتبار تبدیل به کار شود هم میتواند در اقتصاد و اشتغال و هم در توسعه پایدار کشاورزی در استان نقش اساسی داشته باشد، لذا ما باید در راستای جذب این اعتبارات تلاش کرده و به صورت بهینه آن را مصرف کنیم.
وی اضافه نمود: یکی از مشکلات لرستان در حال حاضر بحث اشتغال است و قطعا توسعه کشاورزی پایدار هم به افزایش تولید و هم به اشتغال کمک خواهد کرد.
شاهرخی با بیان اینکه بخش کشاورزی بخش بسیار مهمی است چرا که ۴۰ درصد اقتصاد استان را تشکیل میدهد، گفت: اقتصاد استان ما بر پایه بخش کشاورزی در کشور ۱۷.۸ است در حالی که این رقم در استان به ۲۶.۸ میرسد و این آمار نشان میدهد که اقتصاد لرستان بر مبنای کشاورزی استوار است.
جامعه بزرگ رسانه لرستان مورد حمایت قرار بگیرد
حسن ایزدی، رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات لرستان نیز در این دیدار ضمن تبریک انتصاب «سید عماد شاهرخی» به عنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان، نقش این سازمان در تامین، تولید و توزیع کالاهای اساسی و عرضه آنها به منظور کنترل بازار را بسیار حائز اهمیت دانست.
ایزدی همچنین به ارائه بخشی از وظایف خانه مطبوعات در راستای حمایت از جامعه بزرگ رسانه استان پرداخت و گفت: از آنجا که خانه مطبوعات یک تشکل صنفی است و اعتبار چندانی در اختیار ندارد لذا با همکاری دستگاههای دولتی و بخش خصوصی همواره تلاش کردهایم تا خدماتی را به خبرنگاران و اصحاب رسانه ارائه نماییم.
صغری سپهوند، مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانههای لرستان نیز ضمن تقدیر از همکاری جهاد کشاورزی در راستای حمایتهای معیشتی به خبرنگاران در سنوات گذشته، گفت: خبرنگاران و فعالان رسانهای لرستان بدون هیچ چشمداشتی در راستای رسالت خطیر خود که همانا اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه بوده تمام تلاششان را به کار گرفتهاند و انتظار میرود این قشر زحمتکش نیز به عنوان بخشی از جامعه بیش از پیش مورد حمایت قرار بگیرند.
سپهوند با بیان اینکه اصحاب رسانه و خبر در ایام شیوع ویروس کرونا نیز دست از فعالیت نکشیدند، افزود: این در حالیست که خبرنگاران علیرغم خطرات جانی ناشی از کرونا همواره در بحث انعکاس به موقع اخبار در خط مقدم اطلاع رسانی پا به پای مدافعان سلامت به رسالت خطیر خود عمل کردهاند.
وی با اشاره به اینکه خانه مطبوعات در قبال همکاران رسانهای وظایف مختلفی دارد، اذعان داشت: در راستای عمل به وظایف خود و در زمینه خدمت رسانی هر چه بهتر به اصحاب رسانه نیازمند همکاری و همیاری دستگاههای اجرایی هستیم.