تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

امر به معروف و نهی از منکر سعادت فرد و جامعه را به‌دنبال دارد

امر به معروف و نهی از منکر سعادت فرد و جامعه را به‌دنبال دارد

رئیس دانشگاه لرستان،گفت: امر به معروف و نهی از منکر اگر در همه ابعاد زندگی انسان اجرا شود سعادت فرد و جامعه را به‌دنبال دارد.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، دکتر “علی نظری” در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه لرستان، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر فقط منحصر و محدود به یک بعد از زندگی نیست؛ بلکه همه ابعاد زیست و زندگی انسان را دربرمی‌گیرد

وی، افزود:امر به معروف و نهی از منکر، اگر به درستی در همه ابعاد زیست و زندگی انسان اجرا شود باعث رستگاری، پیشرفت و سعادت فرد و جامعه می‌شود

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد:برای مثال،تلاش برای ارتقای شاخص‌های انضباط اجتماعی و انضباط کاری و مسائلی همچون ارتقای کارآمدی و نظم سازمانی نیز از موضوعاتی هستند که در راستای امر به معروف قرار دارند؛ زیرا فضائل و خوبی‌ها در همه ابعاد زندگی بشر، همان معروف‌ها هستند که بایستی تقویت و ترویج شوند.

وی اظهار داشت:از سوی دیگر، موضوعاتی همچون بی‌نظمی در کار، از جمله منکرهاست؛ بنابراین، امر به معروف و نهی از منکر، فقط محدود و منحصر به یک حوزه خاص رفتاری نیست.

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد:جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر بایستی مسئله‌محور باشند و جهت‌گیری ترویج و تقویت مبانی و آموزه‌های دینی، اخلاقی و کاری در همه ابعاد داشته باشند تا نهاد دانشگاه در همه ابعاد و شاخص‌هایش، یک دانشگاه تراز انقلاب اسلامی و اثرگذار در تمدن‌سازی نوین اسلامی باشد.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,032 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر