تیتر خبر فوری
احمد طبقچی معاون رسانه سازمان متخصصین و مدیران ایران شد ◆ الگوی علوی در مدیریت قضایی لرستان؛ تقدیر از کسانی که بی‌چشم‌داشت خدمت می‌کنند ◆ آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی سیاه پله کوهدشت ◆ سرشماری ۱۴۰۵ با صرفه‌جویی ۹۰ درصدی و رویکرد داده های اداری اجرا می شود ◆ احیای ظرفیت ۱۲ هکتاری گلخانه پلدختر توسط بسیج سازندگی ◆ میلاد پیامبر(ص)؛ فرصتی برای بازگشت به اخلاق در زندگی  ◆ دشمن با تحریم و فشار اقتصادی به دنبال تضعیف مقاومت ملت ایران است ◆ روایت سخنگوی سپاه از جنگ ادراکی آمریکا/‌دنبال ‌«ذهن جامعه» بودند ◆ مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان ◆ مرصاد؛ آخرین نبرد، ماندگارترین درس ◆ «مدیریت نوین زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی»؛ اثری تازه از دکتر یونس نظری منتشر شد ◆ آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان ◆ اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز ◆ آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران ◆ اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. ◆ پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان ◆ جذب ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان ◆ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان :حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است. ◆ قیام خونین ۱۵ خرداد؛ نقطه آغاز نهضتی مردمی علیه استبداد ◆ اقدام ایثارگرانه بسیجی شهرستان رومشکان در نجات یک عقاب مجروح ◆

الحاق ۱۶ هکتار زمین به محدوده شهر خرم آباد در منطقه قاضی آباد

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از الحاق ۱۶ هکتار زمین به محدوده شهر خرم آباد با کاربری عمومی در منطقه قاضی آباد خبر داد.
به گزارش صدای طرهان؛ بهزاد شاکرمی درخصوص پروژه ی آماده سازی در بخشی از محله ی قاضی آباد اظهار داشت: طی سنوات گذشته در محله قاضی آباد شهرستان خرم آباد ساخت و سازهای بی رویه ای آغاز شده که بافت منطقه را از حیث جمعیت پذیری علیرغم امکانات موجود تغییر داده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان در حاشیه بازدید از پروژه آماده سازی اراضی محله قاضی آباد،اضافه کرد: این اداره کل به منظور حل برخی کاستی ها و در راستای توانمندسازی هر چه بیشتر این محله و افزایش سرانه های عمومی از قبیل«ورزشی،فضای سبز، تجهیزات شهری، گردشگری،ایجاد اورژانس و …» اقدام به الحاق ۱۶ هکتار زمین به محدوده شهر خرم آباد در این نقطه نموده است که تماما” این الحاق جدید جهت اجرای کاربری های عمومی فوق الذکر اختصاص یافته است.
شاکرمی افزود: الحاق این اراضی پس از طراحی توسط شرکتهای مهندسین مشاوران ذیصلاح، در شورای برنامه ریزی استان و کمیسیون ماده ۵ و در مرحله آخر توسط شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان توضیح داد: این طرح پس از بررسی های موشکافانه، فنی و تخصصی در مراجع ذیربط به مرحله اجرا و عملیاتی شده است.
وی ادامه داد: همشهریان عزیز استحضار داشته باشند که از الحاقات انجام شده حتی یک مترمربع به ساخت و ساز مسکونی اختصاص نیافته است و اجازه چنین کاری داده نخواهد شد.
شاکرمی تأکید کرد:آماده سازی اراضی محله قاضی آباد شهرستان خرم آباد صرفاً جهت ایجاد فضای گردشگری، درمانی و تجهیزات شهری مثل ایستگاه آتش نشانی که نبود یا کمبود آنها در محله ی یادشده بیش از پیش احساس می شود اختصاص یافته است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: زمین پروژه ساخت مسکن در انتهای خیابان سوم قاضی آباد که در حال اجرا می باشد، قبلاً در محدوده قانونی شهر بوده و هیچ ارتباطی به الحاق جدید ندارد و طرح مربوطه با حداقل سطح اشغال و تراکم ممکن تهیه و تصویب گردیده است. ضمن اینکه پس از اجرای کاربری های عمومی یاد شده در آینده همشهریان عزیز این محله و گردشگران، قطعا” از فواید آن بهره مند خواهند شد.
شاکرمی یک بار دیگر در آخر تاکید کرد: اجرای طرح نهضت ملی مسکن در محدوده یاد شده در دستور کار نبوده و مرتبط نمودن آماده سازی درحالِ اجرا به بحث نهضت ملی مسکن اشتباه است

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
★ ★ ★ ★ ★
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,041 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر