تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

اضافه شدن ۵ استاندارد اجباری جدید به وظایف سازمان ملی استاندارد اجتماعی

مدیرکل استانداردلرستانبا اشاره به احتمال توزیع و فروش کالاهای فاقد علامت استاندارد و نیز فاقد آدرس محل تولید در مراکز عرضه و توزیع کالای استان، از مردم خواست؛ در صورت مشاهده کالاهای فاقد علامت استاندارد، مراتب را با شماره تلفن 1517 گزارش دهند.

مدیرکل استاندارد استان لرستان از اضافه شدن ۵ استاندارد اجباری جدید به وظایف سازمان ملی استاندارد خبر داد.

به گزارش صدای طرهان، وحید والی‌زاده مرادی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: پرونده ۵۵ جایگاه سوخت بنزین و گاز استان به کمیسیون ماده ۴۲ ارجاع داده شد و در شرف صدور رأی است.

مدیر کل استاندارد لرستان افزود: در حال حاضر ۶۴ کارشناس‌در اداره استاندارد مشغول فعالیت هستند، وجود ۲۴ کارشناس دیگر برای نظارت بر تولید، بازار و خدمات ضروری است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد در سال ۱۴۰۲ پنج استاندارد اجباری جدید را به وظایف خود اضافه کرد، بیان کرد : خدمات پس از فروش خودرو، حوزه مهد کودک و پیش دبستانی‌ها، خانه‌های سالمندان و هتل‌های یک تا پنج ستاره به خدمات اداره استاندار اضافه شده است.

والی زاده مرادی کمبود منابع هم از دیگر چالش‌هایی است که وی بیان کرد و گفت: اداره استاندارد تنها ۵ خودرو دارد که از این تعداد هم ۳ خودرو فرسوده است.

مدیرکل استانداردلرستانبا اشاره به احتمال توزیع و فروش کالاهای فاقد علامت استاندارد و نیز فاقد آدرس محل تولید در مراکز عرضه و توزیع کالای استان، از مردم خواست؛ در صورت مشاهده کالاهای فاقد علامت استاندارد، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ گزارش دهند.

گفتنی است،این نشست در هفدهم مردادماه مصادف با سالروز شهادت محمودصارمی خبرنگار خبرگزاری ایرنا ، که در تقویم کشور به عنوان روز خبرنگار معرفی و ثبت شده ، برگزار شد.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر