تیتر خبر فوری
آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی سیاه پله کوهدشت احیای ظرفیت ۱۲ هکتاری گلخانه پلدختر توسط بسیج سازندگی میلاد پیامبر(ص)؛ فرصتی برای بازگشت به اخلاق در زندگی  دشمن با تحریم و فشار اقتصادی به دنبال تضعیف مقاومت ملت ایران است روایت سخنگوی سپاه از جنگ ادراکی آمریکا/‌دنبال ‌«ذهن جامعه» بودند مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان مرصاد؛ آخرین نبرد، ماندگارترین درس «مدیریت نوین زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی»؛ اثری تازه از دکتر یونس نظری منتشر شد آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان جذب ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان :حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است. قیام خونین ۱۵ خرداد؛ نقطه آغاز نهضتی مردمی علیه استبداد اقدام ایثارگرانه بسیجی شهرستان رومشکان در نجات یک عقاب مجروح چتر حمایتی زندان‌های لرستان بر سر خانواده‌های نیازمند مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی

اضافه شدن ۵ استاندارد اجباری جدید به وظایف سازمان ملی استاندارد اجتماعی

مدیرکل استانداردلرستانبا اشاره به احتمال توزیع و فروش کالاهای فاقد علامت استاندارد و نیز فاقد آدرس محل تولید در مراکز عرضه و توزیع کالای استان، از مردم خواست؛ در صورت مشاهده کالاهای فاقد علامت استاندارد، مراتب را با شماره تلفن 1517 گزارش دهند.

مدیرکل استاندارد استان لرستان از اضافه شدن ۵ استاندارد اجباری جدید به وظایف سازمان ملی استاندارد خبر داد.

به گزارش صدای طرهان، وحید والی‌زاده مرادی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: پرونده ۵۵ جایگاه سوخت بنزین و گاز استان به کمیسیون ماده ۴۲ ارجاع داده شد و در شرف صدور رأی است.

مدیر کل استاندارد لرستان افزود: در حال حاضر ۶۴ کارشناس‌در اداره استاندارد مشغول فعالیت هستند، وجود ۲۴ کارشناس دیگر برای نظارت بر تولید، بازار و خدمات ضروری است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد در سال ۱۴۰۲ پنج استاندارد اجباری جدید را به وظایف خود اضافه کرد، بیان کرد : خدمات پس از فروش خودرو، حوزه مهد کودک و پیش دبستانی‌ها، خانه‌های سالمندان و هتل‌های یک تا پنج ستاره به خدمات اداره استاندار اضافه شده است.

والی زاده مرادی کمبود منابع هم از دیگر چالش‌هایی است که وی بیان کرد و گفت: اداره استاندارد تنها ۵ خودرو دارد که از این تعداد هم ۳ خودرو فرسوده است.

مدیرکل استانداردلرستانبا اشاره به احتمال توزیع و فروش کالاهای فاقد علامت استاندارد و نیز فاقد آدرس محل تولید در مراکز عرضه و توزیع کالای استان، از مردم خواست؛ در صورت مشاهده کالاهای فاقد علامت استاندارد، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ گزارش دهند.

گفتنی است،این نشست در هفدهم مردادماه مصادف با سالروز شهادت محمودصارمی خبرنگار خبرگزاری ایرنا ، که در تقویم کشور به عنوان روز خبرنگار معرفی و ثبت شده ، برگزار شد.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

427 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر