تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

مدیر کل فنی و حرفه ای لرستان: ایجاد ۱۰رشته جدید در لرستان

مدیر کل فنی حرفه ای لرستان بیان کرد: برای دانش آموزان طرح تابستان مهارت برگزار شد که در این طرح بیش از ۴۰۰۰ نفر از دانش آموزان شرکت کردند که جز طرح‌های موفق بود و با استقبال خوبی در لرستان مواجه شد که این طرح از تیر ماه شروع شده و تا ۱۵ شهریور ماه ادامه دارد.

مدیر کل فنی و حرفه ای لرستان افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای یک دستگاه حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد است با این تفاوت که وظیفه ما توانمند کردن افراد برای ورود به بازار کار و کسب درآمد

به گزارش صدای طرهان، حشمت اله معتمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن آمفی تئاتر استانداری لرستان برگزار شد گفت: رسانه‌ها سکاندار مطالبه‌گری مردم هستند که دستگاه‌های اجرایی باید پاسخگو باشند.

مدیر کل فنی و حرفه ای لرستان افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای یک دستگاه حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد است با این تفاوت که وظیفه ما توانمند کردن افراد برای ورود به بازار کار و کسب درآمد و افرادی که شاغل هستند مهارت هایشان را به روز می کنند.

معتمدی بیان کرد: همه ما نیاز داریم در شغلی که هستیم رشد کنیم مطالعه کنیم و مهارتهایمان را افزایش دهیم چرا که تکنولوژی به سرعت و با شتاب خیلی زیادی رشد می‌کند کسانی که خودشان را به روز نکنند بازار کار این‌ها را کنار می‌زند.

وی اظهار کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای در سطح کشور ۱۹ جامعه هدف دارد که این سازمان در لرستان ۱۸ جامعه هدف دارد که یکی از این جوامع هدف مناطق مرزی هستند که در لرستان منطقه مرزی نداریم.

مدیر کل فنی حرفه‌ای لرستان اذعان کرد: یکی از جوامع هدف ما آسیب دیدگان اجتماعی هستند کسانی که در مناطق آسیب دیده و حاشیه شهرها زندگی می‌کنند سازمان فنی حرفه‌ای ورود می‌کند و برای این افراد دوره‌های مورد نیاز را برگزار می‌کند که چند تیم سیار در محلات هدف و در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی داریم.

معتمدی گفت: ۱۸ جامعه هدف با دیگر دستگاه‌های اجرایی همپوشانی دارند که طی تفاهم نامه ای با شرکای اجتماعی برنامه‌هایی در حال اجرا داریم.

وی افزود: معلولین و اتباع خارجی از دیگر جوامع هدف سازمان فنی حرفه‌ای هستند که برای معلولین طی تفاهم نامه ای با بهزیستی کارگاه‌های مشترکی برگزار کنیم در جهت توانمندسازی این افراد و اتباع خارجی در اردوگاهی در شهرستان ازنا ساکن هستند و دوره‌هایی برای این افراد برگزار شده است که در بخش خصوصی مشغول به کار هستند.

این مقام مسئول عنوان کرد: دانش آموزان و فارغ التحصیلان دانشگاهی را داریم که این دسته نیز جز جامعه هدف ما هستند که در دو طرح کواد و نخلستان جهت تکمیل مهارت‌هایشان آموزش‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری می‌بینند.

مدیر کل فنی حرفه ای لرستان بیان کرد: برای دانش آموزان طرح تابستان مهارت برگزار شد که در این طرح بیش از ۴۰۰۰ نفر از دانش آموزان شرکت کردند که جز طرح‌های موفق بود و با استقبال خوبی در لرستان مواجه شد که این طرح از تیر ماه شروع شده و تا ۱۵ شهریور ماه ادامه دارد.

وی گفت:به زنان خانه دار نیز آموزش‌هایی داده می‌شود که در کنار زندگی روزمره‌شان برای خودشان شغل ایجاد کنند بیش از ۲۰۰ حرفه برای زنان خانه‌دار داریم که هر کسی با توجه به شرایط روحی و فیزیکی در این دوره‌ها شرکت می‌کند.

معتمدی اظهار داشت: در خرم آباد بیش از۱۰ رشته جدید ایجاد کردیم که رشته‌های بورس و بازار هستند با توجه به اینکه اولین دغدغه هر کار تولیدی بازار فروش محصولات است کارآفرینان را برای فروش محصولات به بازار کار وصل کردیم و استفاده از آموزشگاه‌هایی که با فنی حرفه‌ای کار می‌کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: زنان سرپرست خانوار از دیگر گروه‌های هدف ما هستند که امسال برای اشتغال ۷۰۰ زن خانه دار تاکنون به ۶۰ درصد این افراد آموزش داده شده است که چند کارگاه که توسط این بانوان ایجاد شده بود در هفته دولت افتتاح شدند اولویت این طرح ها با شهر نورآباد است به دلیل اینکه در حوزه بانوان تقاضای زیادی داریم.
انتهای پیام /

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر