
مدیرکل امور حقوقی کمیته امداد کشور گفت: استفاده از خدمات اجتماعی بهعنوان مجازاتهای جایگزین حبس برای مددجویان موردتوجه قرار بگیرد
.به گزارش صدای طرهان، محمد کریمی، مدیرکل امور حقوقی کمیته امداد کشور در دیدار با رئیسکل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، پناهی جز حاکمیت ندارند، اظهار کرد: ما باید تمام هموغم خود را برای رفع مشکلات این عزیزان به کار بگیریم که یکی از این مشکلات، مسائل حقوقی است.
وی با اشاره به اینکه معاضدت حقوقی حسب قانون، وظیفه کمیته امداد است گفت: یعنی قانون، حمایت حقوقی از افراد تحت پوشش و تکفل کمیته امداد را بر دوش ما گذاشته و ما داریم این خدمات را ارائه میدهیم.
مدیرکل امور حقوقی کمیته امداد کشور با بیان اینکه اکثر افراد تحت پوشش، سرپرست خانواده ندارند، خاطرنشان کرد: باید برای این موضوع، هم به لحاظ پیشگیری حقوقی و هم رسیدگی، اقدامات لازم را انجام دهیم.
کریمی گفت: ما از دادگستری لرستان تقاضا داریم توجه ویژهای به بحث حقوق خانواده، هم در جهت پیشگیری و هم رسیدگی داشته باشند.
وی به موضوع مجازاتهای جایگزین حبس اشاره کرد و افزود: بهعنوان یک درخواست از دادگستری استان، در موارد کیفری از مجازاتهای جایگزین حبس استفاده شود. این قانون، مجازاتهایی مانند خدمات اجتماعی را بهجای حبس پیشبینی کرده است.
مدیرکل امور حقوقی کمیته امداد کشور گفت: رئیسکل دادگستری لرستان نیز در پاسخ بر اجراییکردن مجازاتهای جایگزین حبس، بهویژه خدمات عمومی رایگان، تأکید کرد.
پایان خبر/
💬 نظرات 0
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗