فتاحی گفت: البته ثبت نام کنندگان باید شرایط داوطلبی انتخابات ریاست جمهوری را که در دستور العمل شورای نگهبان ذکر شده است را داشته باشند.

قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری محدودیتی در این خصوص برای ثبت نام کنندگان در نظر نگرفته است.
به گزارش صدای طرهان به نقل از خبرگزاری تسنیم علی فتاحی قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان در پاسخ به این سؤال که برای ثبتنام در انتخابات آتی ریاستجمهوری چه کسانی باید استعفا دهند؟، گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری محدودیتی در این خصوص برای ثبت نام کنندگان در نظر نگرفته است مگر در خصوص افرادی که مستقیما در برگزاری و یا نظارت بر انتخابات نقش دارند که این افراد در صورت کاندیداتوری باید استعفا بدهند.
وی گفت: بر اساس سیاستهای کلی انتخابات و قانون انتخابات ریاست جمهوری، وزیر کشور مسئول مستقیم اجرای انتخابات است و بر اساس تحلیل حقوقی در شرایط کنونی، سه فردی که عضو شورای سهنفره قوه مجریه هستند محدودیتی برای انتخاب شدن نخواهند داشت و در حکم رئیسجمهوری هستند که خود برای انتخابات ریاستجمهوری کاندیداست.
فتاحی گفت: البته ثبت نام کنندگان باید شرایط داوطلبی انتخابات ریاست جمهوری را که در دستور العمل شورای نگهبان ذکر شده است را داشته باشند.
انتهای پیام/
نویسنده خبر::

اخبار پیشنهادی این نویسنده::
اجنماعیتیر ۲۳, ۱۴۰۴فیلم/مدیرعامل توانیر: ناترازی برق کشور در مسیر کاهش ۳۰ درصدی قرار گرفته است*
دسته بندی نشدهتیر ۲۱, ۱۴۰۴آغاز طرح ملی مقابله با ماینرهای غیرمجاز؛ پاداش نقدی تا ۲۰۰ میلیون تومان برای گزارشدهندگان
دسته بندی نشدهتیر ۲۱, ۱۴۰۴صادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید
اجنماعیتیر ۱۰, ۱۴۰۴راه دشوار کتابخوانی در خرمآباد/ شهری با ۲ مصوبه کتابمحور