تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

تسهیلات ازدواج بانک قرض الحسنه رسالت به هنرمندان، نویسندگان وروزنامه نگاران

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان به نقل از ،روابط عمومی، رهیار مرکزی فرهنگ، هنر و گردشگری با اعلام این خبر گفت: بانک قرض الحسنه رسالت و صندوق اعتباری هنر با امضای تفاهم نامه همکاری در قالب دو طرح “شمیم و جوانه “به هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران عضو صندوق اعتباری هنر تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می نماید.
سعید توکل با اشاره به طرح شمیم افزود: در این طرح به افرادی که تاریخ عقد(ازدواج) آنها از ۱۴۰۰/۷/۰۱به بعد باشد ۳۰میلیون تومان تسهیلات ازدواج تعلق می گیرد.
به گفته وی اعطای این تسهیلات هیچ‌گونه ارتباطی به وام ازدواج بانک مرکزی ندارد و اعضای صندوق هنر علاوه بر امکان دریافت وام ازدواج  می‌توانند از این تسهیلات۳۰میلیون تومانی نیز بهره‌مند شوند.
توکل همچنین به تسهیلات قرض الحسنه در قالب ” طرح جوانه” اشاره کرد و اظهارداشت: در این طرح به افرادی که از ۱۴۰۰/۷/۰۱به بعد صاحب فرزند شوند،تسهیلات ۳۰میلیون تومانی پرداخت می گردد.
رهیار مرکزی فرهنگ، هنر و گردشگری گفت: این تسهیلات با معرفی صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بانک قرض الحسنه رسالت پرداخت می شود وافراد می توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی درخصوص این تسهیلات به صندوق اعتباری هنر مراجعه کنند

انتهای پیام/

منبع خبر:روابط عمومی، رهیار مرکزی فرهنگ، هنر و گردشگری

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
نجم الدین طرهانی نژاد
نجم الدین طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار

عکاس خبری

15 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 2

سنا
سنا
۲۷ دی ۱۴۰۰ — ۰۱:۲۵
بانک رسالت شعبه داره تووشهرستان کوهدشت ؟ چند روز پس از ثبت نام به بانک مراجعه کنیم ؟؟
طرهانی نژاد حبرنگار
طرهانی نژاد حبرنگار
۲۷ دی ۱۴۰۰ — ۱۹:۲۱
سلام وعرض ادب برای دریافت وام صندوق هنر باید به خانه مطبوعات ودریافت معرفی نامه وافتتاح حساب آنلاین از طریق خدمات غیرحضوری وب سایت بانک اقدام فرمایید. اگر نیاز به توضیحات بیشتر است از طریق فرم تماس با ما ارسال فرمایید با تشکر از نظرشما
✍️ ارسال نظر