تیتر خبر فوری
آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی سیاه پله کوهدشت احیای ظرفیت ۱۲ هکتاری گلخانه پلدختر توسط بسیج سازندگی میلاد پیامبر(ص)؛ فرصتی برای بازگشت به اخلاق در زندگی  دشمن با تحریم و فشار اقتصادی به دنبال تضعیف مقاومت ملت ایران است روایت سخنگوی سپاه از جنگ ادراکی آمریکا/‌دنبال ‌«ذهن جامعه» بودند مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان مرصاد؛ آخرین نبرد، ماندگارترین درس «مدیریت نوین زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی»؛ اثری تازه از دکتر یونس نظری منتشر شد آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان جذب ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان :حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است. قیام خونین ۱۵ خرداد؛ نقطه آغاز نهضتی مردمی علیه استبداد اقدام ایثارگرانه بسیجی شهرستان رومشکان در نجات یک عقاب مجروح چتر حمایتی زندان‌های لرستان بر سر خانواده‌های نیازمند مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی

بیست و چهارمین جشنواره تکریم از خیرین مدرسه ساز لرستان برگزار شد

با هدف برگزاری باشکوه بیست و چهارمین جشنواره تکریم از خیرین مدرسه ساز لرستان صورت گرفت

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، با حضور مهندس علی محمد رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان ، مهندس بهاروند ایران نیا مدیر کل نوسازی مدارس استان ، دکتر عزتی مدیر کل آموزش و پرورش استان ، دکتر عربان رئیس دانشگاه پردیس تربیت معلم استان ، دکتر محمدی مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و معاونین و کارشناسان ادارات فوق الذکر ، جلسه هم اندیشی در جهت برگزاری باشکوه بیست و چهارمین جشنواره سراسری تکریم از خیرین مدرسه ساز برگزار گردید .

در این جلسه که به میزبانی نوسازی مدارس لرستان برگزار گردید ، مهندس بهاروند ضمن گرامیداشت هفته بسیج و پاسداشت مقام والای شهدا ، اظهار داشت : خوشبختانه در سال گذشته توانستیم برای نوسازی ، توسعه و تجهیز واحدهای آموزشی و تربیتی استان بیش از ۴۲۹ میلیارد تومان اعتبار جذب نمائیم که از این میزان سهم خیرین ارجمند مدرسه ساز بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان بوده است و این نشان دهنده اهمیت موضوع تعلیم و تربیت نسل آینده برای این عزیزان است .

مدیر کل نوسازی مدارس استان در ادامه افزود : علی رغم جذب اعتبارات مطلوب توسط همکاران بنده در نوسازی مدارس و مشارکت کم نظیر خیرین ارجمند مدرسه ساز در ایجاد زیرساختهای آموزشی برای دانش آموزان مستعد لرستانی ، اما متاسفانه عمق محرومیت تاریخی و انباشت کاستی ها ، وظیفه ما را در خدمت رسانی ، بیش از پیش سنگین کرده است و من امیدوارم بتوانیم با جذب اعتبارات عمرانی هم از محل اعتبارات ملی و هم اعتبارات استانی ، مشارکت بیشتر خیرین و آحاد مردم شریف و دلسوز ، اقدامات موثری را در این زمینه انجام دهیم .

در ادامه دکتر عزتی مدیر کل آموزش و پرورش نیز با قدردانی از زحمات خیرین و بطور ویژه مهندس رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز ، تصریح کرد : عمده مشکل ما در بحث آموزش و یکی از اساسی ترین نیازمندیهای ما برای دانش آموزانی که موفق به راهیابی به دانشگاه ها نمی شوند ، توسعه هنرستانهاست چه از لحاظ ایجاد فضای و چه از لحاظ تجهیزات هنرستانی.

وی در ادامه افزود : هنرستانها با آموزش کاربردی ، زمینه اشتغال نیروی کار ماهر و در تعاقب آن توسعه استان را بهمراه خواهد داشت .
عزتی تصریح کرد : متاسفانه وضعیت مدارس استان شرایط مطلوبی ندارند و این وضعیت علاوه بر ایجاد اشکال در امر یادگیری برای محصلین ، امر تدریس را برای معلمین هم با مشکلاتی روبرو کرده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به سرانه پایین فضاهای ورزشی برای دانش آموزان ، اذعان داشت : توجه به ارتقا و توسعه فضاهای آموزشی و بهبود زیرساخت های آن موجب ارتقای روحیه و شادابی دانش آموزان و معلمین خواهد شد .

در ادامه این جلسه ، مهندس رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز با اشاره به اهمیت فوق العاده تکریم از خیرین ، خاطرنشان کرد : عمده کاری که ما برای جذب خیرین گرانقدر مدرسه ساز باید انجام دهیم در دو بخش خلاصه می شود ؛ نخست تکریم و سپس تبلیغ

وی افزود : خیرین مدرسه ساز بدلیل تمکن مالی و مناعت طبع ، از لحاظ مالی بی نیاز هستند و ما نمی توانیم با اهدا جوایز مادی ، موجب ترغیب خیرین برای مشارکت در امر مدرسه سازی باشیم بلکه ادب ما ، حرمت گزاری و قدردانی ، مسبب ترغیب و مشارکت این عزیزان می گردد و در دومین قدم باید با تبلیغ گسترده ، آندسته از عزیزانی که آگاهی چندانی نسبت به این امر خیر خداپسندانه و عام المنفعه ندارند ، با این کار آشنا و مانوس کنیم .

مهندس رضوی از اختصاص ساخت ۵ سالن ورزشی از طرف وزارت آموزش و پرورش برای استان لرستان خبر داد و گفت : بنده در همین جا آمادگی خود را برای معرفی خیرین در جهت پیشبرد و اتمام اینگونه پروژه ها اعلام می کنم و امیدوارم با این گونه اقدامات شاهد توسعه همه جانبه و ایجاد عدالت آموزشی _ تربیتی و ورزشی در اقصی نقاط استان عزیزمان باشیم

.انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

427 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر