تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

دیدار مدیر مخابرات منطقه لرستان با فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان

سردار الهی فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان با قدردانی از زحمات مجموعه مخابرات منطقه لرستان از تلاش های این مجموعه در ایجاد تامین زیرساخت های ارتباطی و ارتباطات تشکر و قدردانی کرد و

مدیر مخابرات منطقه لرستان بهمراه ریاست اداره ، حقوقی ، حراست و روابط عمومی ، با فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، نبی اله شمسی فر در این دیدار ، از اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری و کاهش سرقت و تخریب امکانات مخابراتی که توسط مخابرات استان انجام شده گزارشی ارائه نمود.

در این جلسه دکتر شمسی فر ضمن تشکر از همکاری خوب و موثر دستگاه اجرایی مرتبط خصوصا نیروی انتظامی افزود : یکی از مشکلات اساسی مخابرات منطقه لرستان سرقت تجهیزات و امکانات مخابراتی است، افزایش سرقت تجهیزات مخابراتی در کنار شرایط تحریمی،شرایط سخت و مشکلات زیادی را برای مخابرات در تامین و ترمیم مجدد این تجهیزات ایجاد کرده است و جهت تامین قطعات جایگزین هزینه ی سرسام آوری را متوجه مخابرات می کند از طرفی باعث قطع ارتباط بخش قابل توجهی از مردم و مشتریان مخابرات و حتی سایر اپراتورها می شود که موجب گلایه و نارضایتی مردم شده است ، امیدواریم فرماندهی محترم انتظامی استان تدابیر لازم را جهت همراهی و مساعدت بیشتر با مخابرات داشته باشدکه در این راستا همکاری و تعامل ویژه نیروی انتظامی برای ما بسیار مهم وضروری است،همچنین انتظار داریم نیروی انتظامی جهت رفع معارضین محلی که متاسفانه با ذهنیت نادرستی که از عوارض تشعشعات سایت های تلفن همراه دارند و تاکنون در هیچ مرجع علمی اثر سوء آنها راتایید نکرده و دستگاههای مختلفی شامل سازمان انرژی اتمی ایران ، وزارت بهداشت ، وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات بر سلامت سایت های تلفن همراه نظارت نموده و همواره بر صحت و سلامت تشعشعات سایت ها صحه گذاشته با این وجود برخی افراد مانع احداث سایت های جدید تلفن همراه شده و مشکلات عدیده ای برای مخابرات و مردم ایجاد می کنند ، مساعدت نموده و جا دارد از تلاش های شبانه روزی پرسنل نیروی انتظامی استان جهت

دستگیری سارقین تجهیزات مخابراتی تقدیر و تشکر نماییم و امیدوارم این همکاری روز به روز افزایش یابد و مخابرات نیز آمادگی دارد در راستای ارائه خدمات مخابراتی به نیروی انتظامی در کمترین زمان ممکن اقدام کند.

سردار الهی فرمانده نیروی انتظامی استان لرستان با قدردانی از زحمات مجموعه مخابرات منطقه لرستان از تلاش های این مجموعه در ایجاد تامین زیرساخت های ارتباطی و ارتباطات تشکر و قدردانی کرد و افزود؛ مجموعه نیروی انتظامی آمادگی کامل دارد در راستای اهداف مخابرات منطقه از هیچ کوششی دریغ ننماید .

درپایان دکترشمسی فر با اهدای سلام و لوح تقدیر از طرف مدیر عامل شرکت مخابرات ایران دکتر سلطانی ، از سردار الهی تقدیرو تشکر نمود.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر