تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

اجرای طرح قرآنی «بشری» در لرستان

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی با عنوان «بشری» در استان،گفت: تاکنون ۲۷۵ نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ،احمد کاظمی، با اشاره به برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی با عنوان «بشری» در استان، اظهار کرد: ثبت‌نام در این طرح تا ۱۸ مهر ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۷۵ نفر در طرح قرآنی «بشری» در لرستان ثبت‌‌نام کرده‌اند، ادامه داد: این دوره طی روزهای ۲۰ تا ۲۲ مهر در اردوگاه فرهنگیان استان برگزار می‌شود.

کاظمی با اشاره به اینکه در این دوره از ظرفیت اساتید برجسته قرآنی از جمله ابراهیم کرمانی‌نژاد، مدیرکل آموزش و برنامه‌ریزی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده می‌شود، گفت: پس از پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه مربی‌گری از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می‌شود.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: علاقه‌مندان به شرکت در دوره تربیت مربی قرآنی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مؤسسه قرآنی یاوران مراجعه یا با شماره‌های ۰۶۶۳۳۴۳۶۲۹۰ و ۰۹۱۶۶۹۹۵۰۶۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر