تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

تخریب دیگران به چه قیمت؟به قلم یک خبرنگار

هرچند شاید تخریب شامل بسیاری از رفتارها و گفتارهایی است که شخصیت افراد جامعه را خدشه دار می کند واساس امنیت و آرامش روانی آنان را از بین می برد؛ پیوندهای اجتماعی را سست می کند و سرمایه اعتماد میان افراد را از بین می برد و در آخر نیز پایه های همیاری وهمکاری را متزلزل می سازد

یکی از نشانه های محیط سالم، حفظ شخصیت افراد است. بنابراین اگر در مجموعه ای شخصیت افراد در امان نماند و برخی به ناحق ترور شخصیت شوند و افرادی بی گناه متهم گردند و آبروی آنان خدشه دار شود، این محیط ناسالم است

صدای طرهان، این روز ها که شاهد فضای تبلیغات غیررسمی داوطلبان مجلس شورای اسلامی در حوزه های انتخابیه هستیم شاهد یک سری ناملایمات از طرف برخی فعالین مجازی هستیم که بدون توجه به محتوا به افراد می تازند که می تواند نگرانی های در این راستا به بار آورد و نیاز است بگوییم نقد با تخریب فرق دارد…و اما

یکی از نشانه های محیط سالم، حفظ شخصیت افراد است. بنابراین اگر در مجموعه ای شخصیت افراد در امان نماند و برخی به ناحق ترور شخصیت شوند و افرادی بی گناه متهم گردند و آبروی آنان خدشه دار شود، این محیط ناسالم است.

اگر هر یک از ما خودمان را به خوبی می شناختیم، هیچ گاه به خود اجازه نمی دادیم به عیوب و تخریب دیگران بپردازیم. بی تردید فرد عیب جو وتخریب گر کسی است که خود را از هر گونه نقص و عیب به دور می داند و گمان می کند تمام عیوب در دیگران وجود دارد و او را از هر گونه نقص و عیبی مبراست.

هیچ کس نمی‌تواند از طریق گناه به مقصد صحیح برسد زیرا هدف وسیله را توجیه نمی‌کند؛ چنانچه فردی بخواهد از راه تخریب و تهمت به هدفش برسد زودتر از سایرین به چاه می‌افتد و اگر برای نجات از خطر این کار را می‌کند بداند که زودتر از دیگران به همان خطر دچار می‌شود.

هرچند شاید تخریب شامل بسیاری از رفتارها و گفتارهایی است که شخصیت افراد جامعه را خدشه دار می کند واساس امنیت و آرامش روانی آنان را از بین می برد؛ پیوندهای اجتماعی را سست می کند و سرمایه اعتماد میان افراد را از بین می برد و در آخر نیز پایه های همیاری وهمکاری را متزلزل می سازد و به جای آن، بذر کینه و دشمنی را در دل افراد می پاشاند.

نباید با تخریب دیگران جایی برای خود پیدا کنیم،چون با تقویت وترویج برخی فرهنگها می توانیم جلوی بسیاری از آسیب های اجتماعی را بگیریم

هدف اساسی در ترور شخصیت، تسخیر افکار عمومی و تغییر نگرش و رفتار مخاطبان است. چنانچه تخریب شخصیت و منزلت فرد و تحریف آراء و افکار وی با موفقیت صورت بگیرد و افکار عمومی تبلیغات منفی علیه او را باور کنند، نسبت به وی بی اعتماد شده حتی ممکن است علیه او تحریک شوند

حال بسیار دیده می شود که افراد در جامعه مطالبی را علیه دیگران منتشر می سازند که به تخریب شخصیت آنان انجامیده و برانگیزنده رواج بدبینی ها و قضاوتهای ناپسند می گردد که باید از این حرکت زشت و ناپسند خود خوداری نمایند.

به همین رو، تعالیم دینی ما از همه مردم خواسته است هرگاه بر عیب و نقص برادر دینی خود آگاهی یافتید، آن را به دیگری اعلام نکنید، بلکه آن را بپوشانید تا شخصیت فرد تخریب نگردد.

امیدوارم که دوستان قلم به دست همیشه با دید مثبت به مسائل نگاه کنند و به شخصیت اجتماعی افراد احترام بگذارند

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
روح الدین طرهانی نژاد
روح الدین طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار

خبرنگار:اجتماعی،فرهنگی کدعضویت:204

11 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر