تیتر خبر فوری
بررسی و تصویب ۱۵ پرونده در جلسه کارگروه امور زیربنایی لرستان ◆ معاون اجرایی سپاه:معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شهدای لرستان با جدیت بیشتری دنبال شود ◆ مهلت خوداظهاری افزایش کالابرگ تا ۲۴ مهر تمدید شد ◆ پرچم جلسات خانگی قرآن کریم به رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اهدا شد ◆ نشست مشترک فرماندار کوهدشت و مدیرکل راهداری لرستان در مرکز استان ◆ آزادی پیرترین زندانی لرستان با کمک ستاد دیه ◆ برگزاری یکصدوسی‌وچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوهدشت با محوریت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ◆ کشف هشت تن روغن فاسد و پلمب یک اغذیه‌فروشی در بروجرد ◆ پیگیری و گره‌گشایی چهره‌به‌چهره فرماندار کوهدشت از مطالبات شهروندان ◆ طنین «دایه‌دایه» در سالن سینما امید کوهدشت ◆ برگزاری مراسم بزرگداشت حافظ شیرازی در شهرستان ازنا ◆ سیدامین قاسمی دوباره مدیرکل میراث فرهنگی لرستان شد ◆ دستگیری عامل قدرت‌نمایی و انتشار تصاویر با سلاح در فضای مجازی رومشکان ◆ «حاج توشمال» خادم‌الحسین(ع) کوهدشتی که هر شب پرچم سرفرازی را بالا نگه می‌دارد ◆ دستگاه‌ها با گزارش دقیق از پیشرفت سند توسعه در جلسات کمیته برنامه‌ریزی حاضر شوند ◆ دانشجویان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها باشند ◆ مهر که می‌رسد، شهر بوی مدرسه می‌گیرد ◆ احمد طبقچی معاون رسانه سازمان متخصصین و مدیران ایران شد ◆ الگوی علوی در مدیریت قضایی لرستان؛ تقدیر از کسانی که بی‌چشم‌داشت خدمت می‌کنند ◆ آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی سیاه پله کوهدشت ◆

همه روستاهای چگنی تا پایان امسال از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند

همه روستاهای چگنی تا پایان امسال از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند

مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت: همه روستاهای واجد شرایط شهرستان چگنی تا پایان امسال از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، کرم گودرزی امروز یکشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها اظهار داشت: با آغاز فصل سرما و افزایش برودت هوا، آنچه که باید مدنظر مشترکین و هم استانی‌های عزیز قرار گیرد، استفاده صحیح و ایمن از وسایل گرمایشی و گازسوز است که در همین راستا، شرکت گاز استان لرستان نیز از حداکثر ظرفیت‌های موجود در راستای فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی بهره می‌برد.

وی با تاکید بر اینکه مشترکین محترم با رعایت اصول ایمنی گاز، سلامتی خود و خانواده را در فصول سرد بیمه می‌کنند بیان کرد: شرکت گاز استان لرستان، با ارائه نکات ایمنی و استفاده از همه ظرفیت‌های رسانه‌ای موجود صدا و سیمای محلی، فضای مجازی، مستندهای گزارشی، موشن گرافی، اینفو گرافی، نصب بنر و اخبار به منظور اطلاع رسانی فراگیر، اقدام به فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی جهت هم استانی‌های گرامی می‌کند.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت: هم اکنون از ۲۰۲ روستای واجد شرایط گازرسانی شهرستان چگنی، ۱۷۸ روستا گازدار شده و ضریب نفوذ گازرسانی روستایی این شهرستان ۹۱.۸ درصد است که این عدد شش درصد از سرانه کشوری بالاتر است.

گودرزی بیان داشت: همچنین شرکت گاز بیش از دو هزار مشترک روستایی و شش هزار مشترک شهری در شهرستان چگنی دارد که در ادامه خدمات گازرسانی پیش بینی می‌شود تعداد مشترکان روستایی به ۱۱ هزار مشترک افزایش یابد.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا هفته دولت ۱۴۰۱ تعداد ۵۷ روستا به جمع روستاهای گازدار شهرستان چگنی اضافه شد و دو روستای «خاطره» و «کله هو» نیز تا انتهای مهرماه سال جاری به جمع روستاهای گاز دار اضافه خواهند پیوست.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان افزود: در حال حاضر سه پیمانکار با ظرفیت نصب بیش از دو هزار و ۲۰۰ علمک فعال هستند و همچنین از ابتدای سال جاری نصب بیش از هزار علمک در روستاهای محور «تشکن» و «شاهیوند» انجام شده و پیش بینی می‌شود تا انتهای آبان ماه سال جاری نصب علمک همه روستاهای گازدار شده به اتمام برسد.

گودرزی گفت: خدمت به مردم عزیز و شریف شهرستان چگنی مایه افتخار ماست و هم اکنون این شرکت همه توان خود را در بخش نصب علمک و اشتراک پذیری در روستاهای این شهرستان به کار بسته و تا پایان سال جاری گازرسانی به ۱۸ روستای محور «بنار کبود» به پایان رسیده و بدین ترتیب ۱۰۰ درصد روستاهای واجد شرایط شهرستان چگنی به شبکه سراسری گاز متصل می‌شوند.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
★ ★ ★ ★ ★
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

429 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر