تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

ضرورت حمایت دستگاه قضا برای حل مسائل حقوقی تولیدکنندگان

شهرک صنعتی در لرستان وجود دارد که دارای مشکلاتی هستند، اما به یکباره نمی‌توان مشکلات زیرساختی آنها را برطرف کرد، این قول را می‌دهیم موانع را بررسی و برای برطرف کردن آنها تلاش کنید.

استاندار لرستان گفت: حمایت از بخش خصوصی واحدهای تولیدی به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و در این مسیر نقش دستگاه قضایی تعیین کننده است.

به گزارش صدای طرهان ؛سید سعید شاهرخی در آخرین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سال ۱۴۰۳ در سالن جلسات اتاق بازرگانی اظهار کرد: با توجه به اهمیت ویژه بخش خصوصی حمایت از این بخش به عنوان اصلی‌ترین شعار در مجموعه مدیریت استان محسوب می‌شود.

وی افزود: باید در کنار بخش خصوصی مسیر را هموار و از این بخش حمایت کنیم که در این راستا دستگاه قضا پیشران است.

استاندار لرستان تاکید کرد: حمایت دستگاه قضا از بخش خصوصی و همراهی دولت از این بخش گره گشاست ، این فرصت طلایی برای برطرف کردن موانع، بهترین اقدامات صورت خواهد گرفت.

شاهرخی ادامه داد: به طور یقین موانعی بر سر راه بخش خصوصی وجود دارد، امیدواریم با انتخاب مدیران شایسته این موانع را برطرف و از افرادیکه در این راستا از بخش خصوصی حمایت می‌کنند قدردانی داریم.

وی اظهار کرد: ۲۰ شهرک صنعتی در لرستان وجود دارد که دارای مشکلاتی هستند، اما به یکباره نمی‌توان مشکلات زیرساختی آنها را برطرف کرد، این قول را می‌دهیم موانع را بررسی و برای برطرف کردن آنها تلاش کنید.

شاهرخی یادآور شد: برخی از مشکلات شهرک‌های صنعتی مانند روشنایی معابر جزیی و به راحتی با همکاری با اداره برطرف می‌شود ، بنابراین برگزاری جلسات مختلف برای برطرف کردن مشکلات کلان برگزار شود.

وی گفت: جلسه بعدی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در فروردین ماه سال آینده در یکی از شهرک‌های صنعتی برگزار می‌شود تا مشکلات از نزدیک بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

استاندار لرستان افزود: تمامی شهرک‌های صنعتی مستقر در استان باید یکسان دیده شوند و بررسی لازم برای برطرف کردن مشکلات آنها در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر