تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

ضرورت کسب مهارت های لازم برای پیشگیری از غافلگیری هنگام وقوع بحران توسط دستگاه های خدماتی

معاون استاندار لرستان با اشاره به ابلاغیه ستاد مدیریت بحران کشور،تشکیل منظم جلسات ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان را مورد تاکید قرار داد و از فرمانداران و معاونین فرمانداری ها خواست ؛جلسات مدیریت بحران شهرستان ها را همراه با خروجی برگزار کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت:دستگاه های خدماتی استان برای پیشگیری از غافل گیری هنگام بروز بحران و مدیریت هرچه بهتر بحران با برپایی مانورها،یا رزمایش ها و کسب مهارت های لازم؛ به بهترین وجه ممکن سطح آمادگی نیروها را برای عبور از بحران ایجاد کنند.

به گزارش صدای طرهان ؛مهندس مهدی مجیدی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان با اشاره به گزارش مدیرکل هواشناسی گفت:گرچه اکنون شرایط عادی است،اما برای مدیریت بحران وحوادث در هر شرایطی باید آمادگی کامل داشت وتحقق این مهم مستلزم اجرای مانورها وآموزش های متعدد و مستمر است.

معاون استاندار لرستان با اشاره به ابلاغیه ستاد مدیریت بحران کشور،تشکیل منظم جلسات ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان را مورد تاکید قرار داد و از فرمانداران و معاونین فرمانداری ها خواست ؛جلسات مدیریت بحران شهرستان ها را همراه با خروجی برگزار کنند.

وی خاطر نشان کرد:ستاد مدیریت بحران هر شهرستان شهرداری ها را برای کنترل آب های سطحی در زمان بارندگی پای کار بیاورند و با استفاده از طرح جامع شهری مشکلات سطح شهر را رفع کنند تا در مواقع بحران مردم دچار مشکل نشوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان برضرورت اورهال کردن امکانات از جمله ماشین آلات دستگاه هایی اجرایی تاکید کرد و افزود: رانندگان این دستگاه ها باید دوره های آموزشی مناسب را طی کنند و ماشین‌آلات محورهایی برف گیر تقویت شوند.

مهندس مجیدی با اعلام این خبر که بر اساس رأی دیوان عدالت اداری لایروبی رودخانه ها بر عهده آب منطقه‌ای،اما تنظیف و نخاله برداری نیز برعهده شهرداری است؛ خاطر نشان کرد:شهرداری ها در پاک سازی جداول اهتمام لازم داشته را باشند و شاخه زنی درختان خصوصا درخت هایی که با تیرهای برق در تلاقی هستند را اجرا کنند.

مهندس مجیدی به انبار ذخایر امدادی هلال احمر و مجموعه بهداشت استان اشاره کرد و افزود:گزارش خوبی در این راستا ارایه شد .اما باید انبار ذخایر امدادی تقویت شود که در زمان بحران مشکل خاصی نداشته باشیم.

معاون استاندارگفت: با توجه به احتمال قطعی گاز در مواقع بحران، تامین سوخت جایگزین برای نانوایی‌ها مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در زمان اطفای حریق جنگل ها و مراتع تیم های امدادی باید پای کار باشند ،افزود: برای افزایش سطح آمادگی افراد رزمایش های تخصصی مورد نیاز در این خصوص برگزار شود و این مهم برای استفاده از ظرفیت مردم به فرهنگ عمومی تبدیل گردد.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری لرستان خاطر نشان کرد:دستگاه هایی اجرایی طرف قرار داد پیمانکاران بخش خصوصی با انعقاد تفاهم نامه ،مقرر کنند در زمان بحران همکاری لازم را داشته باشند.

وی اجرای مانور هفته گذشته صنعت آب و برق دستگاه های خدمات رسان لرستان در راستای تاب آوری اجتماعی را مؤثر عنوان کرد و گفت:در این مانور استان های معین نیز حضور داشتند که اینگونه تشریک مساعی ها برای استفاده از تجارب دیگر استان ها،توانایی دستگاه ها برای مواقع بحرانی را افزایش می دهد..

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
نسترن طرهانی نژاد
نسترن طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار

شهرستان کوهدشت

170 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر