کارگاه آشنایی با بازار کار با همت موسسه سرای امید کاسیت برگزار شد

این کارگاه از طرف فرید رستاخیز دبیر موسسه سرای امید کاسیت به کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی حضور اهدا شد.
به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، کارگاه آشنایی با بازار کار با همت موسسه سرای امید کاسیت زیرنظر اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان ۱۹ خرداد با هدف آشنایی و بسترسازی برای قشر جوان در منطقه ماسور در مدرسه شهید مطهری با همکاری مدیریت مدرسه منصوره ناصری با مدرسی زینب پورقبادی برگزار شد.

مریم جعفری با همکاری موسسه سرای امید کاسیت به پیشنهاد دوستان در جهت ترویج فرهنگ شهروندی و بازار کار در مناطق مختلف سطح شهر خرم آباد این دوره با هماهنگی معاونت امورجوانان اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان با ارایه مطالب مفید و کاربردی با راهنمایی در سطوح آموزشی و علمی پژوهشی سعی در ایجاد فضای تعاملی و حرکت رو به رشد در بین جوانان صورت گرفت.

در پایان این کارگاه از طرف فرید رستاخیز دبیر موسسه سرای امید کاسیت به کلیه شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی حضور اهدا شد.
خبرنگار :

اخبار پیشنهادی ما
شهرستا نها۱۴۰۱٫۱۱٫۱۱افتتاح ۲۹ مدرسه در قالب ۱۰۹ کلاس درس به مناسبت دهه فجر در لرستان
فرهنگی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۰برنامه «شبهای انقلاب»با حضور کارشناسان دینی در مساجد استان لرستان
لرستان۱۴۰۱٫۱۱٫۰۴اغاز نخستین جشنواره ورزشی کارکنان و سازمانهای وابسته وزارت کار در استان لرستان
بروجرد۱۴۰۱٫۱۱٫۰۲تصادف بین دو دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ و آزرا در بروجرد دو کشته و دو مصدوم برجای گذاشت.
این خبر به زبان :
فارسی است

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰