تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 مرداد 1401 - 22:42
63 بازدید
کد خبر : 6574

طرح ویژه کنترل کمی فرآورده ها در لرستان آغاز شد

واحدهای صنایع غذایی استان انجام می شود، فرآورده ها از نظر کمیت با توجه به اظهارات مندرج در نشانه گذاری (اعم از وزن، حجم و …) مورد پایش قرار می گیرند.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، در راستای بررسی کم فروشی و الزامات برچسب گذاری فرآورده های تولیدی، طرح ویژه کنترل کمی فرآورده ها در لرستان آغاز شد.

در اجرای طرح ویژه اوزان و مقیاسها که با اولویت محصولات تولیدی واحدهای صنایع غذایی استان انجام می شود، فرآورده ها از نظر کمیت با توجه به اظهارات مندرج در نشانه گذاری (اعم از وزن، حجم و …) مورد پایش قرار می گیرند.

بر اساس این گزارش، فرآورده هایی که در این مرحله بررسی می شوند شامل: انواع ماست، انواع فرآورده های غلات (بیسکویت، ویفر، کیک، کلوچه، ماکارونی)، قند و شکر بسته بندی شده، انواع کره، انواع سس های غذا، رب گوجه فرنگی، عسل، و غذاهای آماده و نیمه آماده می باشند. 

انتهای پیام/

این خبر به زبان : فارسی است

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.