به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، در راستای بررسی کم فروشی و الزامات برچسب گذاری فرآورده های تولیدی، طرح ویژه کنترل کمی فرآورده ها در لرستان آغاز شد. در اجرای طرح ویژه اوزان و مقیاسها که با اولویت محصولات تولیدی واحدهای صنایع غذایی استان انجام می شود، فرآورده ها از نظر کمیت با توجه […]

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، در راستای بررسی کم فروشی و الزامات برچسب گذاری فرآورده های تولیدی، طرح ویژه کنترل کمی فرآورده ها در لرستان آغاز شد.
در اجرای طرح ویژه اوزان و مقیاسها که با اولویت محصولات تولیدی واحدهای صنایع غذایی استان انجام می شود، فرآورده ها از نظر کمیت با توجه به اظهارات مندرج در نشانه گذاری (اعم از وزن، حجم و …) مورد پایش قرار می گیرند.
بر اساس این گزارش، فرآورده هایی که در این مرحله بررسی می شوند شامل: انواع ماست، انواع فرآورده های غلات (بیسکویت، ویفر، کیک، کلوچه، ماکارونی)، قند و شکر بسته بندی شده، انواع کره، انواع سس های غذا، رب گوجه فرنگی، عسل، و غذاهای آماده و نیمه آماده می باشند.
انتهای پیام/
نویسنده خبر::

اخبار پیشنهادی این نویسنده::
اقتصادیاردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴نگرانی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی گندم
تیتر اخرین اخبارفروردین ۳۰, ۱۴۰۴ارتش تا پای جان آماده دفاع از اسلام و ایران اسلامی
اجنماعیفروردین ۲۳, ۱۴۰۴حفظ برنامه هسته ای خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران
اجنماعیفروردین ۱۷, ۱۴۰۴با برداشت بیرویه گیاهان دارویی در لرستان برخورد قانونی می شود