تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کمیته امداد لرستان اهدا شد

۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کمیته امداد لرستان اهدا شد

مدیرکل کمیته امداد لرستان،گفت: ۸۰۰سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد این استان اهدا شد.

به گزار ش پایگاه خبری صدای طرهان ، جلال شیخ پور عصر امروز در مراسم اهدای توزیع جهیزیه، اظهار داشت: ۸۰۰ سری جهیزیه به نیابت از ۸۰۰ شهید معظم استان امروز بین نوعروسان تحت پوشش این نهاد حمایتی توزیع شد.

وی افزود: هر جهیزیه مزین به نام یک شهید آیت که در مجموع بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان برای تهیه جهیزیه ها هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد لرستان عنوان کرد: در سال جاری پنج هزار جهیزیه تهیه و اهدا می شود و در آینده نزدیک نیز دو هزار سری دیگر بین نوعروسان نیازمند توزیع می شود.

شیخ پور گفت: ۳ هزار و ۸۰۰ قلم لوازم ضروری از قبیل ماشین لباسشویی، فرش و کولرگازی از ابتدای امسال تاکنون به مددجویان داده‌ شده است.

وی تصریح کرد: این جهیزیه ها شامل اقلام اساسی است و هدف ترویج ازدواج آسان است.

انتهای پیام

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر