تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

افتتاح ۴ واحد آموزشی در مناطق صعب العبور و کم برخوردار لرستان

مدیر کل نوسازی مدارس در ادامه تصریح کرد : هم اکنون ۷۴ مدرسه تخریبی در شهرستان نورآباد و بخش کاکاوند وجود دارد و علاوه بر آن در شهرستان نورآباد ۱۸ مدرسه و در بخش کاکاوند ۲۹ مدرسه کانکسی وجود دارد .

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، با حضور دکتر قاسمی مدیر عامل بانک پاسارگاد کشور، مهندس یونس بهاروند ایران نیا مدیر کل نوسازی مدارس استان ، ابراهیمی نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ، عزتی سرپرست آموزش و پرورش لرستان ، دوستی معاون پشتیبانی مدیر عامل و عضو هیئت عامل بانک پاسارگاد ، قهرمانی فرماندار ، احمدی مدیر آموزش و پرورش نورآباد ، مهندس آقایی چگنی معاونت اجرایی و نظارت نوسازی مدارس استان ، تنی چند از مسئولین استانی و اهالی خون گرم منطقه ، چهار واحد آموزشی ۳ کلاسه در شهرستان نورآباد افتتاح شد .

در این مراسم مهندس بهاروند مدیر کل نوسازی مدارس لرستان اظهار داشت : برای رفع مشکلات فضاهای آموزشی شهرستان نورآباد و بخش کاکاوند اقدامات زیادی صورت گرفته اما بلحاظ عمق کمبودهایی که در ادوار مختلف بر روی هم انباشته شده است باید با برنامه ریزی دقیق ، جذب اعتبارات لازم و دعوت از خیرین برای مشارکت در ساخت مدارس رفع این معضل را تسریع کنیم .

مدیر کل نوسازی مدارس در ادامه تصریح کرد : هم اکنون ۷۴ مدرسه تخریبی در شهرستان نورآباد و بخش کاکاوند وجود دارد و علاوه بر آن در شهرستان نورآباد ۱۸ مدرسه و در بخش کاکاوند ۲۹ مدرسه کانکسی وجود دارد .

وی در ادامه افزود : با توجه به اینکه طرح شهید پناهی برای جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز اجرایی شده است ، بنده و همکارانم در نوسازی مدارس تلاش خواهیم کرد تا شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲ همه این مدارس را جمع آوری کرده و سامان دهیم و این در حالی است که در راستای عدالت آموزشی و حذف مدارس تخریبی نیز ۹۰ کلاس درس در شهرستان نورآباد با مشارکت خیرین ارجمند مدرسه ساز در دست ساخت داریم .

شایان ذکر است امروز در حالی شاهد افتتاح ۴ واحد آموزشی در روستاهای هزارخانی ، بلوط بازه ، کفراج و گاو بازه با اعتبار کلی ۶۴ میلیارد ریال بودیم که دیروز هم ۲ واحد آموزشی دیگر در مناطق محروم الیگودرز به بهره برداری رسیدند و فردا ( جمعه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۲) نیز شاهد افتتاح ۲ مدرسه در مناطق صعب العبور روستایی کوهدشت خواهیم بود .

در پایان مراسم نیز به رسم یادبود ، لوح سپاس به عوامل اجرایی ساخت این مدارس اهدا گردید .

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر