تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

از دانش‌آموزان و فرهنگیان نمونه استان لرستان در حوزه پژوهش تجلیل شد.

طی مراسمی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش لرستان،دانش‌آموزان و فرهنگیان نمونه این استان در حوزه پژوهش تجلیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ، رضا عزتی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان، با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تحقیق را کلید رشد ملت‌ها بیان می‌دارد،گفت: تحقیق و پژوهش باعث پیشرفت هر کشور و جامعه‌ای است و در قرآن بیش از ۳۰۰ آیه در مورد تحقیق و پژوهش ذکر شده است.

وی، افزود:آموزش و پرورش پذیرای نظرات، طرح‌ها و ایده‌های پژوهشگران و نخبگان خواهد بود تا اهداف تعلیم و تربیت مورد حصول قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به سخنی از امام علی (ع) که هر امری در آن تحقیق نشده باشد بی سرانجام است، گفت: تحقیق و پژوهش به معنای تجزیه و تحلیل مطالب و بررسی همه جانبه آن است و در تمام امور زندگی نیز ضروری است و دانش آموزان باید از ابتدا و در بطن مدرسه با روش‌های پژوهش آشنا شوند.

بنا بر این گزارش، در این مراسم ۱۲۲ دانش آموز و ۱۰۶ فرهنگی برگزیده تجلیل شدند.
انتهای پیام/

کد QRخبر

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,032 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر