تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

۳۶۰ دانش‌آموز لرستانی تحت پوشش کمیته‌امداد در کنکور درخشیدند.

مدیرکل کمیته‌امداد لرستان تصریح کرد: به همین منظور در راستای تشویق این دانش‌آموزان، به هرکدام از رتبه‌های زیرهزار مبلغ پنج میلیون تومان و به دانش‌آموزان مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه فرهنگیان مبلغ سه میلیون تومان هدیه نقدی تقدیم می‌شود.

مدیرکل کمیته‌امداد لرستان گفت: ۳۶۰ دانش‌آموز لرستانی تحت پوشش کمیته‌امداد در کنکور درخشیدند.

به گزارش صدای طرهان ، با حمایت‌های کمیته‌امداد از دانش‌آموزان در حال تحصیل، تعدادی از دانش‌آموزان موفق شدند رتبه‌های خوبی در کنکور کسب نمایند.

جلال شیخ‌پور در گفتگو با خبرنگاران ، اظهارداشت: یکی از خدمات کمیته‌امداد، ارائه خدمات تحصیلی، آموزشی و مشاوره‌ای با استفاده از ظرفیت موسسات آموزشی و کنکوری برون‌سپار طرف قرارداد کمیته‌امداد امام(ره ) به دانش‌آموزان تحت حمایت استان است تا این دانش‌آموزان بتوانند در مسیر تحصیل به موفقیت برسند.

وی افزود: در همین راستا پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری از سازمان سنجش و آموزش کشور، امسال پنج نفر از دانش‌آموزان تحت حمایت استان موفق به کسب رتبه زیر هزار ،۹۳ نفر رتبه زیر ۱۰ هزار و تعداد ۲۶۲ نفر مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه فرهنگیان شدند.

مدیرکل کمیته‌امداد لرستان تصریح کرد: به همین منظور در راستای تشویق این دانش‌آموزان، به هرکدام از رتبه‌های زیرهزار مبلغ پنج میلیون تومان و به دانش‌آموزان مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه فرهنگیان مبلغ سه میلیون تومان هدیه نقدی تقدیم می‌شود.

شیخ‌پور بیان کرد: در حال حاضر ۳۵ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و سه هزار و ۲۱۹ دانشجو تحت پوشش کمیته‌امداد هستند.

انتهای خبر/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر