تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

بخشی از معبر شهدای شرقی تعریض و آزادسازی خواهد شد

به گزارش خبرنگار پایگاه صدای طرهان ، محمد فتحی بیرانوند درگفتگو با خبرنگار این پایگاه امروز شنبه ۳۰ بهمن ماه ، پس از امضای پروانه ساخت این مجتمع در گفتگوی با پایگاه خبری تمدن لر با بیان اینکه ساخت مجتمع پزشکی – تجاری دکتر ساکی پور که در ۸ طبقه و در قطعه زمینی به مساحت ۴۲۹ مترمربع احداث خواهد شد، اظهار داشت: با شروع عملیات اجرایی ساخت این پروژه و عقب نشینی ناشی از آن حدود ۲۰۰ متر مربع از خیابان مزبور و کوچه همجوار آن آزادسازی و بخشی از پروژه تعریض این معبر اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به کندی اجرای پروژه مذکور در طول ۲۰ سال گذشته افزود: شهرداری خرم آباد برای اجرای کامل این پروژه آماده هرگونه همکاری با مالکین املاک باقیمانده در این پروژه جهت صدور پروانه ساخت و اعطای تراکم تشویقی بابت مساحت اراضی واقع در مسیر تعریض می باشد.

فتحی بیرانوند تصریح کرد: در نظر داریم در صورت مراجعه مالکین محترم در فرجه زمانی معین که ضرورت اجرای آن به تصویب شورای محترم اسلامی شهر خواهد رسید ، امتیازات تشویقی دیگری برای مالکین باقی مانده در نظر گرفته شود.

شهردار منطقه دو خرم آباد در پایان از تلاش های سعید فتوحی شهردار خرم آباد جهت تعریض و آزادسازی بخشی از معبر شهدای شرقی تقدیر و تشکر کرد.

لازم به ذکر است بخشی از این مجتمع بزرگ ، به عنوان مرکز انجام جراحیهای محدود برای اولین بار در خرم‌آباد مورد بهره برداری خواهد گرفت.

خبرنگار:مژگان نجفی قیطاس ابادی

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر