تیتر خبر فوری
احیای ظرفیت ۱۲ هکتاری گلخانه پلدختر توسط بسیج سازندگی میلاد پیامبر(ص)؛ فرصتی برای بازگشت به اخلاق در زندگی  دشمن با تحریم و فشار اقتصادی به دنبال تضعیف مقاومت ملت ایران است روایت سخنگوی سپاه از جنگ ادراکی آمریکا/‌دنبال ‌«ذهن جامعه» بودند مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان مرصاد؛ آخرین نبرد، ماندگارترین درس «مدیریت نوین زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی»؛ اثری تازه از دکتر یونس نظری منتشر شد آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان جذب ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان :حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است. قیام خونین ۱۵ خرداد؛ نقطه آغاز نهضتی مردمی علیه استبداد اقدام ایثارگرانه بسیجی شهرستان رومشکان در نجات یک عقاب مجروح چتر حمایتی زندان‌های لرستان بر سر خانواده‌های نیازمند مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی

انهدام باند اسکیمری در خرم آباد



صدای طرهان : سرهنگ آرش ابراهیمی، رئیس پلیس فتا استان لرستان در این خصوص گفت: وصول پرونده‌های قضایی با عنوان برداشت غیر مجاز از حساب بانکی شهروندان نشان از فعالیت یک باند اسکیمری در استان را داشت، که با بدست آمدن سر نخ های اولیه موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی گفت: با انجام تحقیقات و بررسی‌های فنی و میدانی صورت گرفته مشخص شد که کلیه شکات این پرونده در چند روز قبل در پارکینگ خودرویی در یکی از مناطق مرکز استان مراجعه کرده بودند که بعد از آن مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با اقدامات فنی و پلیسی صورت گرفته یکی از متهمین در خرم آباد مورد شناسایی قرار گرفت که پس از دستگیری وانجام تحقیقات تکمیلی نفراصلی در یکی از استان های مرکزی شناسایی شد که طی هماهنگی های اخذ شده با مرجع قضائی در یک عملیات ویژه و پیچیده در دام پلیس گرفتار شدند.
سرهنگ ابراهیمی بیان داشت: با انتقال متهمین به پلیس فتا، اعضای این باند با وجود ادله و مستندات لب به اعتراف گشوده وبه کپی بیش از ۸۵ کارت بانکی در پوشش پارکینگ خودرویی و کلاهبرداری به ارزش ۸ میلیارد ریال اقرار نمودند.
این مقام مسئول ادامه داد : با استعلامات صورت گرفته از سایر استان های کشور سرکرده این باند به همراه همدست خود در ۱۹ استان اقدام به کلاهبرداری به شیوه یاد شده، نموده است ،که به منظور پیگیری و سیر مراحل قانونی متهم به همراه پرونده تکمیلی تحویل مراجع قضائی گردید.

رئیس پلیس فتا استان لرستان با بیان اینکه سایت پلیس فتا www.cyberpolice.ir به عنوان پل ارتباطی با هموطنان است، گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه موارد خلاف قانون در فضای مجازی می‌توانند از این طریق با پلیس در میان بگذارند.
پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان لرستان
:انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,040 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر