استاندار لرستان در کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی لرستان گفت: مسئولیت مستقیم و میدانی اجرای دقیق برنامه نهضت حذف مدارس کانکسی و نوسازی مدارس سنگی با فرمانداران است.

استاندار لرستان در کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی لرستان گفت: مسئولیت مستقیم و میدانی اجرای دقیق برنامه نهضت حذف مدارس کانکسی و نوسازی مدارس سنگی با فرمانداران است.
به گزارش صدای طرهان ، کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی لرستان با حضور استاندار لرستان، معاونین سیاسی امنیتی ، عمرانی ، امور اقتصادی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس، مدیر کل راه و شهر سازی استان، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، مدیران کل امور روستایی و شهری استانداری استان، مدیر عامل مجمع خیرین استان ، مسئول عمرانی بنیاد علوی استان، معاونین آموزش و پرورش و نوسازی مدارس ، فرمانداران شهرستان های استان ، مدیران آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق لرستان و تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی در عصر روز شنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ تشکیل جلسه داد.
استاندار لرستان با تأکید بر اجرای دقیق ساماندهی مدارس کانکسی و نوسازی مدارس سنگی، به فرمانداران تاکید کرد مسئولیت میدانی این نهضت را بر عهده گیرند و با تمام ظرفیت شهرستانی برای تحقق اهداف تا پایان مهلت مقرر تلاش کنند.
مشارکت مردم، محور عدالت آموزشی؛ مهندس شاهرخی در ابتدای نشست ضمن تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای مسئولان در مسئولیتهای خطیرشان، از خدمات دستگاههای اجرایی و آموزش و پرورش در ایام نوروز قدردانی کرد. وی هدف اصلی تشکیل این جلسه را بررسی دقیق اجرای دستورالعمل توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم عنوان کرد و آن را “پیمانی جمعی برای اجرای با کیفیت و دقیق در زمان مقرر” دانست.
وی با اشاره به تأکید ریاست جمهوری بر توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی، اعلام کرد: «در استان لرستان ۱۷۰ مدرسه کانکسی با ۲۶۰ کلاس شناسایی شده که باید تا پایان خرداد ۱۴۰۳ جمعآوری شوند. تاکنون ۸۹ درصد پیشرفت حاصل شده اما ۱۱ درصد باقیمانده نیز باید در اسرع وقت تکمیل گردد.»
تقسیم سهم شهرستانها؛ تکلیف مشخص، فرصت محدود؛ به گفته استاندار، سهم هر شهرستان از ۱۷۰ مدرسه مشخص و در قالب جزوه با نام و نشان در اختیار فرمانداران قرار گرفته است. وی خطاب به فرمانداران گفت: «عدد و سهم شهرستان شما باید روشن باشد. اگر ابهامی دارید بلافاصله پس از جلسه پیگیری کنید. سهم هر شهرستان باید شفاف باشد.»
همچنین وی از برنامه نوسازی ۷۰ مدرسه سنگی دیگر با ۹۵ کلاس تا پایان شهریور ۱۴۰۳ خبر داد و تأکید کرد: «این پروژه قابل تمدید نیست و باید طبق تقسیمبندی شهرستانی بدون بهانه اجرا شود.»
پروژههای نیمهتمام، تا پایان سال جاری تمام شوند؛ در بخش دیگری از سخنان، مهندس شاهرخی تأکید کرد: «پروژههای نیمهتمام بالای ۷۰ درصد پیشرفت، باید تا پایان سال ۱۴۰۳ تکمیل شوند. تأمین منابع مالی نیز با استفاده از ظرفیت خیرین، صنایع، مسئولیتهای اجتماعی و مشارکت مردمی بر عهده فرمانداران است.»
وی با بیان اینکه دستورالعمل اجرایی هشتصفحهای آماده و توزیع شده، خطاب به فرمانداران گفت: «فرمانداران باید تمام توان شهرستان را بسیج کنند. کار از امروز بهصورت جدی آغاز شود.
مسئولیت کامل و صفر تا صد این پروژهها در شهرستانها با فرمانداران است.»
فرمانداران، خط مقدم اجرای عدالت آموزشی؛ استاندار لرستان تصریح کرد: «فرمانداران و بخشداران باید در خط مقدم اجرای این طرح باشند. انتخاب افراد توانمند، شناخت دقیق از مسائل منطقه و تعامل مستمر با مدیران آموزش و پرورش شرط موفقیت در این مسیر است. بخشداران باید بهطور ویژه وارد عمل شوند و از روابط شخصی و غیررسمی فاصله بگیرند.»
وی با معرفی آقای آریایی بهعنوان مسئول پیگیری و هماهنگی پروژهها، تأکید کرد: «هیچ بهانهای برای تأخیر در اجرای پروژهها پذیرفته نیست. باید گزارشهای منظم و دقیق در اختیار مجموعه استانداری قرار گیرد و موانع در کوتاهترین زمان رفع شود.»
آغاز مسیرِ تحول آموزشی لرستان؛ مهندس شاهرخی با تأکید بر نقش کلیدی مشارکت مردمی در تحقق عدالت آموزشی، به فرمانداران تاکید کرد تا با همراهی مدیران و جامعه محلی، اجرای این طرحها را در اولویت قرار داده و با هماهنگی مستمر و نظارت میدانی، مسیر توسعه آموزشی لرستان را با قدرت پیش ببرند.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان در این نشست ضمن قدر دانی از پیگیری های مستمر استاندار لرستان گفت : انشالله با همدلی و همکاری بتوانیم موضوع ساماندهی فضاهای آموزشی و پرورشی را جامه عمل بپوشانیم و گره از مشکلات باز کنیم. مهندس یونس بهاروند افزود: نظام مسائل فضاهای آموزشی و پرورشی در اختیار فرمانداران قرار گرفت تا با همت و دقت این مبحث را به جد پیگیری نمایند. بهاروند خاطر نشان کرد: محوریت اصلی ما در این نهضت ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی است تا محرومیت را بیش از پیش بر طرف کنیم. وی رمز موفقیت این نهضت را مشارکت مردم ، همت خیرین بزرگوار، بنگاه های اقتصادی و هم افزایی ظرفیت های دولتی و غیر دولتی دانست.
سید عیسی سهرابی مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان ضمن قدردانی از تلاش ها بی وقفه جهادگران عرصه مدرسه سازی در راس مهندس یونس بهاروند، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان و با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی در استان ۵.۵۳ متر مربع است این در حالی است که در کشور ۵.۴۵ متر مربع می باشد این نشان دهده اینست که وضعیت ما در میانگین کشوری بهتر است، گفت : ۱۲۳۳ مدرسه استان سنگی، کانکسی ، تخریبی و یا با تراکم بالای ۳۵ نفر است که در واقع ۳۲ درصد مدارس ما وضعیت مطلوبی ندارند. وی افزود: این طرح آزمونی برای مسئولیت پذیری ماست و باور داریم با همت و تلاش فرمانداران محترم به عنوان راهبران این طرح انشالله استان در این زمینه عملکرد مثبتی خواهد داشت.
مرتضی خرم آبادی مدیر عامل مجمع خیرین استان اظهار داشت: با توجه به نامگذاری این کارگروه با عنوان نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، مردم پای کار هستند که در همین راستا مهندس بهاروند مدیر کل نوسازی مدارس استان از هیچگونه تلاشی برای جذب خیرین مدرسه ساز فروگذاری نکرده اند. خرم آبادی ادامه داد: با توجه و ارج نهادن به خیرین عزیز لازم است در دیدار با این عزیزان خدماتشان با پوشش خبری صدا و سیما تبیین گردد.
غفوری مسئول عمرانی بنیاد علوی استان با بیان اینکه تفاهم نامه ساخت مدارس سنگی در مناطق محروم بین بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش در آذر ۱۴۰۳ منعقد شده است گفت: بنیاد علوی استان آمادگی این را دارد که در مرحله اول ساخت ۱۹ مدرسه سنگی در لرستان را با مشارکت سازمان برنامه و بودجه ، وزارت آموزش و پرورش و نوسازی مدارس با استفاده از ظرفیت های مردمی و گروه های جهادی و همچنین بسیج سازندگی را شروع کند.
انتهای پیام/
نویسنده خبر::

اخبار پیشنهادی این نویسنده::
اجنماعیفروردین ۲۶, ۱۴۰۴کارگران رکن اصلی سرمایهگذاری برای تولید هستند
تیتر اخرین اخبارفروردین ۲۵, ۱۴۰۴استادعزتاله چنگایی مصداقی فاخر از هنرمند انقلابی
اجنماعیفروردین ۱۸, ۱۴۰۴مسئولیت مستقیم و میدانی با فرمانداران است
اجنماعیاسفند ۱۲, ۱۴۰۳برگزاری رویداد استانی طرح پویش ملی شکلگیری هستههای نوآور و فناور (امید) در لرستان