تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

خرم آباد در خرم‌آباد محدود نمی شود

شهر خرم آباد به تعبیر برخی از باستان شناسان یکی از شگفت انگیزترین و از قدیمی ترین سکونت گاه های بشر است که در محاصره کوه ها چند ده هزار سال قدمت دارد و دارای مجموعه های بی نظیر طبیعی، تاریخی و فرهنگی و یک شهر با اصل و نسب است.

استاندار لرستان در همایش روز خرم آباد گفت: همه شهرهای ایران عزیزند اما از خرم آباد به عنوان شهری در غرب کشور همواره در مراودات با تعصب،تامل و تعلق خاطر یاد شده و اظهار نظر می شود.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ،استاندار لرستان به مناسبت ۲۰ اردیبهشت ماه، روز خرم آباد در سالن آمفی تئاتر بانک صادرات لرستان،اظهار داشت:

شهر خرم آباد به تعبیر برخی از باستان شناسان یکی از شگفت انگیزترین و از قدیمی ترین سکونت گاه های بشر است که در محاصره کوه ها چند ده هزار سال قدمت دارد و دارای مجموعه های بی نظیر طبیعی، تاریخی و فرهنگی و یک شهر با اصل و نسب است.

استاندار لرستان تصریح کرد: خرم آباد به گفته برخی از مستشرقان، یک شهر فرهنگی با مدنیت و در تراز جهانی قرار دارد .

وی افزود:اختصاص یک روز برای بزرگداشت شهر خرم آباد به جهت سابقه، قدمت و ظرفیت هایی است که به نوعی هم فرصت است و هم برای مسئولین و صاحب نظران در قبال میراثی که با قدمت چند ده هزار ساله به ما رسیده ، مسئولیت آور است.

وی افزود: پیشینه تاریخی، طبیعت خدادادی، فرهنگ و مناسبات اجتماعی خرم آباد تقریباً منحصر به فرد و غیر قابل وصف است .

فرهاد زیویار با اشاره به آثار موجود گفت: کتیبه ها ، سنگ نوشته ها ،مشاهیر ،بزرگان ، نامداران ،علمای شهر، شهدا و کسانی که جسم و جان خود را برای لرستان به عنوان بخشی از ایران بزرگ و با عظمت نثار کرده اند همه اینها به معنای هویت و شناسنامه این شهر محسوب شده که ما را تا این مرحله رسانده و حراست و پاسداری از آنها خیلی کار سنگینی است .

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ؛خرم آباد در خرم‌آباد محدود نشده و در این زمینه اغراق نمی شود، گفت: همه شهرهای ایران عزیزند اما خرم آباد به عنوان شهری در غرب کشور در خرم‌آباد متوقف نمی شود و در مراودات همواره از آن با تعصب،تامل و تعلق خاطر یاد شده و اظهار نظر می شود و از نظر آداب و رسوم و میراث ارزشمند و فرهنگ غیرتمندانه و مومنانه مرکز ثقل سایر شهر ها و مراکز پیرامون خودش است که توسط پیشینیان به ارث ما رسیده و ما باید با احساس مسئولیت نسبت به آن ادای وظیفه کرده و آنرا بهتر و شایسته تر به نسل های آینده تحویل دهیم.

نماینده عالی دولت در استان لرستان با اشاره به جذابیت های طبیعی و فرهنگی استان لرستان گفت: خوشبختانه در چند دهه اخیر جذابیت های استان لرستان توانسته است نظر بسیاری از هموطنان را به خود جلب کند و لازم است خود ما هم در این زمینه برنامه هایی داشته باشیم.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: کارهای ناقصی در شهر خرم آباد وجود دارد که با حمایت دولت سیزدهم نسبت به رفع آن ها اقدام شده و به عنوان کارنامه ۱۹ ماهه در شهر خرم آباد و استان لرستان به چند نمونه از آنها اشاره می کنم از جمله آزاد سازی قلعه فلک الافلاک، ایجاد باغ موزه دفاع مقدس و دهکده ۱۵ هزار نفری شهر خرم آباد، تقاطع غیر همسطح پل جنوب خرم آباد در منطقه بلیلوند و … که با اختصاص و صرف اعتبارات لازم در سال ۱۴۰۲ مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت و خرم آبادی ها می توانند از آن استفاده کنند.

فرهاد زیویار گفت: ایجاد تعصب مثبت به این داشته ها و میراث گرانبها و احساس غرور به آن به کار و همت مضاعف نیاز دارد که این امر محقق نخواهد شد مگر با همراهی همه خرم آبادی ها.

استاندار لرستان در پایان تصریح کرد: خرم آباد ،آباد ،زیبا و با فرهنگ یعنی لرستان آباد ، زیبا و با فرهنگ و لرستان آباد زیبا و با فرهنگ یعنی خطه ای آباد، زیبا و با فرهنگ از ایران اسلامی به همت همه ایرانیان و لرستانی های عزیز و خرم آبادی های شریف و با غیرت.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر