سرپرستی گروه بهارباد کوهدشت لرستان را داوود رضایی نوازنده کمانچه، آهنگساز و تنظیمکنندۀ موسیقی بهعهده دارد. او در نواختن ویولن و سازهای کوبهای هم مهارت دارد.

گروه بهارباد کوهدشت رتبه اول گروهنوازی دوازدهمین جشنواره موسیقی محلی کشور را کسب کرد.
به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ،دوازدهمین جشنواره موسیقی محلی زاگرسنشینان با معرفی برترینها در گروهنوازی و تکنوازی پس از سه روز رقابت پایان یافت.
هیئت داوران این جشنواره رتبه اول گروهنوازی را بهصورت مشترک به گروه بهارباد از کوهدشت لرستان و گروه ارغنون از کردستان اهدا کرد. گروه موسیقی دهکردی از چهارمحالوبختیاری و چکاد از استان فارس رتبه دوم گروهنوازی را بهدست آوردند.
سرپرستی گروه بهارباد کوهدشت لرستان را داوود رضایی نوازنده کمانچه، آهنگساز و تنظیمکنندۀ موسیقی بهعهده دارد. او در نواختن ویولن و سازهای کوبهای هم مهارت دارد.
۲۵ اثر تکنوازی و ۱۰ گروه گروهنوازی به مرحله پایانی دوازدهمین جشنواره موسیقی محلی زاگرسنشینان در چهارمحالوبختیاری راه یافته بود.
انتهای پیام/
خبرنگار :

اخبار پیشنهادی این نویسنده::
دسته بندی نشدهاسفند ۲۷, ۱۴۰۳داستان طلای گمشده چیست؟
اجنماعیاسفند ۱۲, ۱۴۰۳برگزاری رویداد استانی طرح پویش ملی شکلگیری هستههای نوآور و فناور (امید) در لرستان
دسته بندی نشدهاسفند ۱۱, ۱۴۰۳همراه اول در مسیر تحول؛ رسالت برند جدید چیست؟
اجنماعیاسفند ۹, ۱۴۰۳حضور هنرمندان صنایع دستی در چهارمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی لرستان