یکشنبه, ۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-01-26
کد خبر: 26698 |
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۷:۴۸ | ارسال توسط :
127 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

معاون هماهنگ کننده سازمان اطلاعات سپاه پاسداران گفت:حضور پرشکوه مردم در انتخابات پیشرو موجب تقویت جوشش های انقلاب می شود.

تولایی، تأکید کرد: در بحث امنیت خوشبختانه دستگاه‌های امنیتی کشور با انسجام و یکپارچگی که دارند و حمایت‌های قوه قضائیه از دستگاه‌های امنیتی، بااقتدار امنیت انتخابات را برقرار می‌کنند، در انتخابات قبلی نیز شاهد این بودیم و در انتخابات آتی هم همین اتفاق خواهد افتاد.

به گزارش صدای طرهان، سردار محمد تولایی در حاشیه شورای اداری لرستان،اظهار داشت:انتخابات زودهنگام است و بعد از وقایعی مانند طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق و همچنین حضور گسترده مردم در تشیع پیکر شهید رئیسی و بیداری مردم جهاد در دفاع از مردم غزه، قیام دانشجویان در اروپا، بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه این اتفاقات همه مظاهر مردم‌سالاری دینی است که خط بطلان بر یاوه‌گویی‌های دموکراسی غربی است و به تعبیری رشته دروغین آنها را پنبه می‌کند،افزود:امروز مردم دنیا این را کاملاً مشاهده می‌کنند، بنابراین حضور مردم در انتخابات، هرچه باشکوه‌تر، گسترده‌تر و وسیع‌تر باشد، این جوشش‌های انقلابی، مقاومت و بیداری که در جهان صورت‌گرفته قوام بیشتری پیدا خواهد کرد.

سردار تولایی،گفت: اینها همه زمینه ظهور امام زمان (عج) را به دنبال دارد، چرا که یکی از شرایط ظهور بیداری مردم و طلب عدالت است، امروز دانشجویی که در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا علیه ظلم و جنایت جنگی رژیم صهیونیستی شعار می‌دهد، برای دفاع از کودک فلسطینی شعار می‌دهد، همه طلب عدالت و امام عادل است، این فرصت ذی قیمتی است که برای انقلاب اسلامی فراهم شده است.

وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه اگر ما کوتاهی کنیم و خدایی ناکرده این جوشش به سردی بگراید، مسئول هستیم و در تاریخ باید پاسخگو باشیم، عنوان کرد: با حضور در انتخابات باید این جوشش و تنور دفاع از مردم مظلوم و مقابله با ظالم را گرم نگه داریم تا جبهه مقاومت با امید بیشتری بتواند راه پیشرفت خود را ادامه بدهد.

معاون هماهنگ‌کننده اطلاعات سپاه پاسداران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله امنیت در انتخابات، بیان داشت: این امر بسیار حائز اهمیت است، هر انتخاباتی چهار مؤلفه شامل رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت دارد.

تولایی، تأکید کرد: در بحث امنیت خوشبختانه دستگاه‌های امنیتی کشور با انسجام و یکپارچگی که دارند و حمایت‌های قوه قضائیه از دستگاه‌های امنیتی، بااقتدار امنیت انتخابات را برقرار می‌کنند، در انتخابات قبلی نیز شاهد این بودیم و در انتخابات آتی هم همین اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: گرچه دشمنان ما خواسته دیگری دارند، دوست دارند به شکل‌های مختلف امنیت را به هم بزنند، اما نیروهای مقتدر اطلاعاتی و امنیتی و قوه قضائیه به شکل قاطع با هر گونه عوامل مخل امنیت انتخابات مقابله خواهند کرد و اجازه نخواهند داد این جشن ملی با اقدامات خصمانه آنها با خلل و مشکل مواجه شود.

انتهای پیام/

خبرنگار :

طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
لینک کوتاه خبر:

نرخ روزانه ارز و طلا

آب و هوا

×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صدای طرهان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    صــدای طــرهان ایتا👈 دنبال