تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

دیدار مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با حضرت آیت الله لنکرانی

در راستای تکریم از خیر ارجمند مدرسه ساز ، حضرت آیت الله لنکرانی ، مدیر کل نوسازی مدارس لرستان و هیئت همراه در مرکز فقهی ائمه اطهار قم با ایشان دیدار کردند

به گزارش صدای طرهان ، مهندس امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان بهمراه حجت الاسلام و المسلمین هاشمی مسئول فرهنگی دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه طباطبایی خرم آباد و آقای خرم آبادی معاون مشارکتهای مردمی نوسازی مدارس لرستان با حضور در مرکز فقهی ائمه اطهار ( علیهما سلام ) با حضرت آیت الله محمد جواد لنکرانی فرزند حضرت آیت الله فاضل لنکرانی مرجع عالیقدر شیعیان دیدار و گفتگو کردند .

در این دیدار مهندس غفوری نژاد ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد مسعود حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی ( ص) و امام جعفر صادق( ع) ، گزارش مبسوطی از روند اجرای پروژه های آموزشی _ تربیتی استان لرستان ارائه کرد .

غفوری نژاد با معرفی پویش های خیرین مدرسه ساز در جهت ساخت و تجهیز مدارس به تشریح پویش از غدیر تا ظهور پرداخت و افزود : لازمه ی فراگیری هرچه بیشتر این پویش همراهی همه ادارات کل نوسازی مدارسهای کشور است به نحویکه شاهد ساخت مدارسی خاص با این رویکرد خاص باشیم .

مدیر کل نوسازی مدارس در ادامه خاطرنشان کرد : در نظر داریم در روستاهای دور افتاده از ظرفیت ذکات استفاده کرده و وجوهات این امر را به ساخت مدرسه در همان روستاها سوق دهیم .

وی با اشاره به ایده ی مسجد مدرسه ، افزود : ساخت مسجد مدرسه با دو مبحث متوازن دینی _ آموزشی می تواند راهگشای بسیار خوبی برای همه دانش آموزان کشور باشد ، چون آموزش ما از دیانت جدا نیست و دیانت ما هم عین علم آموزی و آموزش است .

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین هاشمی مسئول فرهنگی دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه طباطبایی بعنوان مهمان ویژه ، خواستار توجه بیشتر به زیرساختهای آموزشی استان لرستان در جهت جبران عقب ماندگیهای برجای مانده از سالهای پیشین شد .

در ادامه این دیدار صمیمی ، آیت الله لنکرانی ضمن خیر مقدم به مهندس غفوری نژاد و هیئت همراه ، اظهار داشت : توضیحات مهندس غفوری موجب امیدواری و دلگرمی ما در ساخت مدارس در مناطق محروم استان لرستان شد ، البته کرونا موجب شده است روند اجرایی خیلی از کارها با مشکل روبرو شود اما نباید باعث خوابیدن کارها و عملیات های ساخت و ساز بشود ، کاری که ادارات نوسازی مدارس و مشخصا نوسازی مدارس لرستان به این توفیق نائل شده اند و با ساخت فضاهای آموزشی موجبات رضایت خلق خدا را در این مبحث موجب گردیده اند .

حضرت آیت الله لنکرانی در ادامه خاطر نشان کرد : مدیریت نوین در نوسازی مدارس ، موجب تغییر نگاه به مدرسه سازی شده .
وی با ضروری دانستن تحول در نظام آموزشی کشور افزود : یکی از عوامل وجود مشکلات در انقلاب اسلامی که مطلوب حضرت امام (ره) و رهبر عزیزمان نشده است ، اینست که آموزش و پرورش نتوانسته است دین را آنگونه که شایسته و بایسته است در دل و جان جوانان نهادینه کند و همین امر دلیلی است بر آنکه باید در مورد آموزش و پرورش تجدید نظر جدی ، چه در بحث کیفیت و محتوای دروس و چه در بحث ساخت فضاهای آموزشی صورت بگیرد.

وی در خاتمه سخنان خود با قراعت روایاتی از ائمه اطهار ( علیهما سلام ) تصریح کردند : بعد از ایمان بخدا و معرفت خدا هیچ عمل مستحبی بالاتر از خدمت به مردم نیست و ما باید این امر خطیر را سر لوحه کارمان قرار دهیم .

شایان ذکر است،آیت الله لنکرانی بعنوان یکی از خیرین مدرسه ساز ، ساخت یک واحد آموزشی ۱۲ کلاسه را در شهرستان کم برخوردار نورآباد تقبل کرده است و تا کنون ساخت ۵ واحد آموزشی را در استان خوزستان به پایان رسانده و تحویل دانش آموزان داده است.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,032 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر