تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

فیلم‌های جشنواره عمار در مناطق محروم لرستان اکران می‌شود

فیلم‌های جشنواره عمار در مناطق محروم لرستان اکران می‌شود

گروه استان‌ها ـ دبیر جشنواره فیلم عمار در لرستان از اکران فیلم‌های جشنواره عمار در مناطق محروم و فاقد سینمای استان خبر داد و گفت: اکران مردمی«دیدن این فیلم جرم است» در مناطق فاقد سینمای استان لرستان آغاز شده است.

به گزارش صدای طرهان ،  جشنواره مردمی فیلم عمار هر سال در ایران برگزار می‌‌شود و نخستین دوره این جشنواره در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات ۹ دی ۱۳۸۸ برگزار شد که در آن  زمان حدود ۲۰ اثربه طور همزمان در۳۰ نقطه از ایران اکران شد. هدف از برگزاری جشنواره مردمی عمار گفتمان و سبک زندگی اسلامی است و هر ساله در استان لرستان نیز اکران فیلم‌های آن با استقبال مطلوبی مواجه می‌شود.

پروین حافظی دبیر جشنواره فیلم عمار در استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد در رابطه با جشنواره مردمی فیلم عمار در استان لرستان اظهارداشت: این جشنواره با دیدگاه گفتمان و سبک زندگی اسلامی با فیلمسازهای مردمی کار خود را آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه اکران کنندگان جشنواره فیلم عمار مردمی‌‌اند افزود : سال‌های گذشته در لرستان افرادی آتش به اختیار  و به صورت انقلابی در مساجد مدارس و محیط‌‌های مذهبی اکران فیلم را تکرار می‌کردند اما سال گذشته جشنواره عمار با فیلم «منطقه پرواز ممنوع» شروع شد و خوشبختانه بیش از سه هزار و ۱۰۰ نفر در مناطق فاقد سینما فیلم منطقه پرواز ممنوع را دیدند.

دبیر جشنواره فیلم عمار در استان لرستان عنوان کرد: امسال نیز از هجدهم بهمن اکران مردمی جنجالی‌ترین فیلم سال جاری سینمای ایران در مناطق فاقد سینمای استان لرستان با هدف عرضه محصولات فرهنگی به مردم همزمان با اکران این فیلم در تهران و شهرهای دارای سینما در حال اکران است.

وی بیان کرد: اکران مردمی جنجالی‌ترین فیلم سال جاری سینمای ایران در مناطق فاقد سینما، هیئات، دانشگاه‌ها و سازمان‌ها مهیا شد و علاقه‌ مندان لرستانی برای ثبت درخواست اکران مردمی یا سازمانی این فیلم، می‌توانند یا به سایت عماریار به نشانی AmmarYar.ir مراجعه یا به شماره  09215819839 دبیرخانه جشنواره  مردمی فیلم عمار پیامک بدهند.

حافظی گفت: دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار لرستان آمادگی اکران فیلم در تمامی شهر و روستاها و محلات کم برخوردار را دارد و تاکنون شهرهای نورآباد، معمولان، دورود و برخی محلات حاشیه شهر خرم‌آباد جهت اکران«دیدن این فیلم جرم است»  اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه قرارگاه فرهنگی صاحب الامر (عج) در استان لرستان و دبیر این قرارگاه در استان برای برگزاری جشنواره و در معرفی‌های اولیه این جشنواره  تا کنون حامی ما بودند و با معرفی و رایزنی با ادارات جهت اکران این فیلم‌ها ما را پشتیبانی می‌کنند.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,032 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر