تیتر خبر فوری
آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران روز جهانی مبارزه با مواد مخدر؛ وقتی پیشگیری مهم‌تر از درمان است ضرورت توسعه زیرساخت های شیرز به منظور ثبت جهانی اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. اشتغال‌زایی هزار نفری با بهره‌برداری از ۱۳ طرح نیمه‌تمام در لرستان خدمت صادقانه به مردم اولویت اصلی نظام سلامت لرستان است آمادگی ۱۵۰۰ گروه جهادی برای بهسازی فضاهای آموزشی لرستان پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان جذب ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان :حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است. قیام خونین ۱۵ خرداد؛ نقطه آغاز نهضتی مردمی علیه استبداد اقدام ایثارگرانه بسیجی شهرستان رومشکان در نجات یک عقاب مجروح چتر حمایتی زندان‌های لرستان بر سر خانواده‌های نیازمند مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان

مدیرکل پست لرستان در گفتگو با صدای طرهان مطرح کرد: اداره کل پست لرستان در پایان سال ۱۴۰۰ رتبه دو کشور را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای طرهان، محمد ناظری در گفتگوبا این پایگاه :بیان اینکه اداره کل پست لرستان با توجه به شاخص های سخت گیرانه در پایان سال ۹۹ رتبه ۴ کشوری و در پایان سال ۱۴۰۰ رتبه دو کشوری را به خود اختصاص داد.

مدیرکل پست لرستان بیان کرد: رتبه دوم را کسب کردیم به واسطه این بود که ۱۴ ماه جزو استانهای اول تا سوم کشور به صورت تجمعی یعنی اینکه فروردین رتبه اول اردیبهشت شده سوم و در نهایت تیرماه رتبه دوم را کسب کردیم و تجمیع اینها می شود کسب رتبه دوم در سطح کشور.

ناظری افزود: در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ با مجاهدت و همکاری‌های همکاران اداره پست رتبه دوم را کسب کردیم و در مجموع پست لرستان به جایگاهی رسیده است که پست استان های دیگر از دعوت می گیرند که رمز موفقیت پست استان چه بوده است و به آنها کمک کنیم.

وی اذعان کرد: یکی از ابداع کننده های صنعت پست در جهان ایرانیان بودند یکی از قدیمی ترین عضو اتحادیه جهانی پست شرکت جمهوری اسلامی ایران بوده و جز اعضای فعال است و در این زمینه جایگاه و رتبه های برتری داریم.

مدیرکل پست لرستان گفت: شرکت پست پست قبل از به عنوان یک شرکت دولتی به عنوان شرکت پست مدیریت شده است و به نام شرکت پست جمهوری اسلامی ایران بوده و بعد از این که امکان خصوصی سازی آن به علت حاکمیتی بودن آن وجود نداشت اساسنامه تحت عنوان شرکت ملی پست مصوب شد و در حال حاضر هم به عنوان یک شرکت حاکمیتی دولتی مدیریت می شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در سطح کشور ۳۰استان و ۶ منطقه پستی در تهران داریم که هر سال و هر ماه ارزیابی می شویم.

ناظری با اشاره به اینکه پست یکی از زیر ساخت هایی است که در حوزه نیازمندی مردم دستگاه های خدماتی و خرید و فروش آنلاین در زمان ویروس منحوس کرونا به مردم خدمت کرد گفت: خدمات رسانی صنعت پست در هر زمان تعطیل نیست و در زمان کرونا همه دستگاه ها به صورت پنجاه درصد نیرو ارائه خدمت می کردند در صورتی که اداره پست با تمام ظرفیت به واسطه این که پست گروه اول خدمات ضروری تایید شده بود خدمات پستی در تمام کشور جاری و ساری بود و با تمام ظرفیت در کنار دوستان بهداشت و درمان حضور داشتند و بدون هیچ گونه محدودیت انسانی و کاهش ظرفیت خود پای کار بودند.

مدیرکل پست لرستان اشاره کرد: همکاران اداره پست تلاش می کنند که خدمات پستی را با سرعت و امنیت بیشتری انجام دهند و اعتقاد دارند اختلالی در بسپاری بیشتر می آید و با جدیت تمام کار را انجام دهند.

خبرنگار: مژگان نجفی قیطاس آبادی

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

427 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر