تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

افزایش چهار برابری اعتبارات توانمندسازی مددجویان در لرستان

افزایش چهار برابری اعتبارات توانمندسازی مددجویان در لرستان
  • مدیرکل بهزیستی لرستان گفت:اعتبارات توانمندسازی مددجویان این نهاد در سال جاری با افزایش بیش از چهار برابری نسبت به سال گذشته به ۳۳۴ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، همایون عمودی زاده روز چهارشنبه با بیان اینکه این رقم در سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان بود و امسال با توجه به افزایش آن باید اقدامات مستمر برای جذب و تخصیص درست صورت گیرد افزود: نیازسنجی، استعدادیابی، مشاوره شغلی، آموزش های فنی و حرفه ای و تسهیلات بانکی از ابزارهای اساسی توانمندسازی مددجویان هستند.

وی با اشاره به ثبت اختراع برخی مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی لرستان و ضرورت حمایت از این افراد اظهار داشت: بهزیستی استان در حوزه گیاهان دارویی و نصب و راه اندازی پنل های خورشیدی نیز در راستای توانمندسازی مددجویان اقدام می کند و در صورت جذب افراد معلول یا تحت پوشش توسط کارفرمایان، سهم بیمه کارفرما را تا زمان بازنشستگی پرداخت خواهد کرد.

مدیرکل بهزیستی لرستان در خصوص پیشگیری از معلولیت ها نیز گفت: هزینه ۱۲ میلیون تومانی آزمایش های ژنتیک به ویژه برای مددجویانی که دارای سابقه معلولیت خانوادگی هستند توسط این سازمان تقبل می شود.

عمودی زاده با اشاره به حمایت بهزیستی لرستان از بیش از ۵۰ هزار معلول در استان بیان کرد: همچنین در تفاهم با موسسه خیریه “بخشش”، کمک سه میلیون تومانی در راستای عمل جراحی، کاشت حلزون یا خرید سمعک پرداخت می شود و برای پیشگیری از تنبلی چشم نیز با آموزش و پرورش تفاهم نامه همکاری منعقد شده است.

وی ر همچنین اضافه کرد: خانواده های دهک یک تا هفت که دارای فرزند ۲ قلو هستند ۶ سال و خانواده های دارای سه قلو از هر دهک درآمدی برای همیشه تحت پوشش بهزیستی قرار می گیرند و علاوه بر مستمری ماهانه، تا ۸۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه نیز به آنان پرداخت می شود.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر