تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

کاشت ده هزار اصله نهال در منطقه شصت متری خرم آباد

به مناسبت هفته درختکاری انجام گرفت

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، احمد بیرانوند گفت: بمناسبت هفته درختکاری حدود ۱۰ هزار اصله نهال در زمینی به مساحت ۶ الی ۸ هکتار کاشته شد.

مدیر عامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری خرم آباد در پویش درختکاری که بمناسبت هفته درختکاری با حضور کارکنان و اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته درختکاری و تاکید بر واگذاری درختان کاشتی به پیمانکاران، اظهار داشت: اولین اصل در کاشت، نگهداری و آبیاری نهال های کاشته شده است.

بیرانوند افزود: در گذشته نگهداری به شکل درست انجام نمی شده لذا از بین رفتن درختان را بدنبال داشته، اما امروز این امر محقق شده و پیمانکاران در ابتدای کاشت جهت نگهداری و آبیاری درختان حضور پررنگ دارند.

بیرانوند ادامه داد: علاوه بر منطقه شصت متری، قسمتی از تپه شهدا که خالی از درخت بوده امسال برای اولین بار کاشته می شود و به سایر درختان پیوست زده می شود.

وی با اشاره به اینکه در تمام خیابان ها، بلوارها و نوار ساحلی که نیاز باشد درختان مثمر ثمر کاشته خواهد شد، خاطرنشان ساخت: همانطور که دور دریاچه کیو، بهشت و شاپوری درخت سنجد که معطر می باشد، کاشته شده در سایر نقاط شهر درختانی که به بافت محلی شهر نزدیک است کاشته می شود.

بیرانوند در پایان اعلام کرد: در منطقه شصت متری که اختصاص به گیاهان دارویی دارد، و حدود ۶ تا ۸ هکتار مساحت دارد ۱۰ هزار نهال سرو نقره ای، پسته وحشی و … کاشته شده است همچنین درختان انجیر، بادام وحشی، بلوط، زالزالک، پسته وحشی و … نیز در نقاط دیگر در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر