تیتر خبر فوری
«حاج توشمال» خادم‌الحسین(ع) کوهدشتی که هر شب پرچم سرفرازی را بالا نگه می‌دارد ◆ دستگاه‌ها با گزارش دقیق از پیشرفت سند توسعه در جلسات کمیته برنامه‌ریزی حاضر شوند ◆ دانشجویان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها باشند ◆ مهر که می‌رسد، شهر بوی مدرسه می‌گیرد ◆ احمد طبقچی معاون رسانه سازمان متخصصین و مدیران ایران شد ◆ الگوی علوی در مدیریت قضایی لرستان؛ تقدیر از کسانی که بی‌چشم‌داشت خدمت می‌کنند ◆ آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی سیاه پله کوهدشت ◆ سرشماری ۱۴۰۵ با صرفه‌جویی ۹۰ درصدی و رویکرد داده های اداری اجرا می شود ◆ احیای ظرفیت ۱۲ هکتاری گلخانه پلدختر توسط بسیج سازندگی ◆ میلاد پیامبر(ص)؛ فرصتی برای بازگشت به اخلاق در زندگی  ◆ دشمن با تحریم و فشار اقتصادی به دنبال تضعیف مقاومت ملت ایران است ◆ روایت سخنگوی سپاه از جنگ ادراکی آمریکا/‌دنبال ‌«ذهن جامعه» بودند ◆ مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان ◆ مرصاد؛ آخرین نبرد، ماندگارترین درس ◆ «مدیریت نوین زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی»؛ اثری تازه از دکتر یونس نظری منتشر شد ◆ آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان ◆ اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز ◆ آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران ◆ اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. ◆ پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان ◆

بهره برداری ازسه باب گلخانه در منطقه دیناروند خرم آباد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: لرستان حدود ۱۰۸ هکتار گلخانه فعال دارد که با افتتاح ۸ هکتار دیگر در دهه مبارک فجر این میزان به ۱۲۸ هکتار و تا پایان سال با طرح‌های در دست ساخت به حدود ۱۴۰ هکتار افزایش می‌یابد.

سه باب گلخانه با کمک ۱۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت در منطقه دیناروند خرم آباد به بهره برداری رسید.

به گزارش صدای طرهان ؛نماینده ولی فقیه در لرستان در مراسم افتتاح سه باب گلخانه منطقه دیناروند خرم آباد گفت: این اقدام نویدی است برای افرادی که در این رشته تخصص دارند تا با انجام چنین فعالیت‌هایی زمینه اشتغال پایدار را در استان فراهم کنند و به تدریج زنجیره صنایع تبدیلی را تشکیل دهند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در لرستان گفت: این گلخانه ها به مساحت ۸ هزار متر مربع و با کمک ۱۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت به بهره برداری رسیدند.

مجید طائف افزود: بنیاد برکت در اجرای طرح زنجیره سبز با احداث و تکمیل گلخانه‌ها، اجرای آبیاری‌های نوین، کانال کشی و تأمین قنوات امسال ۳۷۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کند که از این میزان تاکنون بیش از ۵۰ درصد جز ۳ و هم جز ۳ تبصره را جذب کردیم.

ابراهیمی،معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان نیز در این مراسم ورود به بخش تولید را یکی از راه‌های معرفی ظرفیت‌های لرستان دانست و گفت: با توجه به استعداد‌های استان ما هم در حوزه تبصره‌های تکلیفی کمک خواهیم کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: لرستان حدود ۱۰۸ هکتار گلخانه فعال دارد که با افتتاح ۸ هکتار دیگر در دهه مبارک فجر این میزان به ۱۲۸ هکتار و تا پایان سال با طرح‌های در دست ساخت به حدود ۱۴۰ هکتار افزایش می‌یابد.

سید عماد شاهرخی افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲۵ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای در لرستان برداشت و روانه بازار‌های مصرف شود.

انتهای پیام/

مژگان نجفی
⭐ امتیاز خبرنگار: 0
🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
★ ★ ★ ★ ★
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

429 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر