یکشنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-03-16
کد خبر: 27458 |
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳ | ارسال توسط :
17 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

جعفری بااشاره به اینکه کالا‌های عرضه شده در نمایشگاه باتخفیف قابل توجهی نسبت به بازار به فروش می‌رسند،افزود:بازرسان اتاق اصناف،صمت و جهاد کشاورزی برنحوه توزیع وعرضه غرفه‌ها نظارت دارند.

مدیرکل صمت لرستان گفت: نمایشگاه فروش بهاره ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ از ۱۸ تا ۲۸ اسفند در خرم آباد برپا می‌شود.

به گزارش صدای طرهان ؛جعفری افزود:نمایشگاه بهاره ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با ۱۴۰ غرفه از ۱۸ تا ۲۸ اسفند در خرم آباد برپا می‌شود.

وی گفت:پوشاک،خشکبار،گوشت ومرغ وکالا‌های مورد نیازشب عیدازقبیل شیرینی و آجیل ازجمله کالا‌های قابل عرضه در این نمایشگاه است.

جعفری بااشاره به اینکه کالا‌های عرضه شده در نمایشگاه باتخفیف قابل توجهی نسبت به بازار به فروش می‌رسند،افزود:بازرسان اتاق اصناف،صمت و جهاد کشاورزی برنحوه توزیع وعرضه غرفه‌ها نظارت دارند.

انتهای پیام/

خبرنگار :

مژگان نجفی
مژگان نجفی
لینک کوتاه خبر:

نرخ روزانه ارز و طلا

آب و هوا

×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صدای طرهان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    صــدای طــرهان ایتا👈 دنبال