تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

نمایشگاه خوشنویسی « کلک مهر » در خرم آباد گشایش یافت

نمایشگاه خوشنویسی « کلک مهر » در خرم آباد گشایش یافت

همزمان با هفته بزرگداشت هنر خوشنویسی، نمایشگاه آثار اساتید و هنرجویان انجمن خوشنویسان خرم آباد در نگارخانه شهید هژبر مجتمع فرهنگی هنری ارشاد گشایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به همت معاونت هنری و سینمایی اداره کل، نمایشگاه خوشنویسی « کلک مهر » شامل پنجاه تابلو نستعلیق از آثار افشین ماسوری، مدرس انجمن خوشنویسان و هنرجویان وی در خرم آباد گشایش یافت.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در آیین گشایش این نمایشگاه، ضمن تبریک فرارسیدن هفته و روز بزرگداشت هنر خوشنویسی، گفت: خوشنویسی یک هنر متعالی و مانوس با آیات، احادیث و اشعار است که تزکیه نفس را در وجود هنرمندان و هنرجویان این رشته هنری موجب می شود.

احمدحسین فتایی افزود: استان لرستان هنرمندان خوشنویس بسیاری را به جامعه هنری کشور معرفی نموده و همین موضوع موجب شد تا افتخار میزبانی از سالانه ملی خوشنویسی کشور به استان واگذار شود که تا پایان سال به میزبانی شهرستان کوهدشت برگزار خواهد شد.

گفتنی است که این نمایشگاه از ۲۱ مهر ماه به مدت ده روز در دو نوبت صبح و عصر پذیرای علاقه‌مندان به هنر خوشنویسی خواهد بود

انتهای پیام/

منبع خبر: روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر