تیتر خبر فوری
آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی سیاه پله کوهدشت احیای ظرفیت ۱۲ هکتاری گلخانه پلدختر توسط بسیج سازندگی میلاد پیامبر(ص)؛ فرصتی برای بازگشت به اخلاق در زندگی  دشمن با تحریم و فشار اقتصادی به دنبال تضعیف مقاومت ملت ایران است روایت سخنگوی سپاه از جنگ ادراکی آمریکا/‌دنبال ‌«ذهن جامعه» بودند مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان مرصاد؛ آخرین نبرد، ماندگارترین درس «مدیریت نوین زنجیره تأمین در صنعت پتروشیمی»؛ اثری تازه از دکتر یونس نظری منتشر شد آغاز طرح «نشاط معنوی» در آستان امامزادگان لرستان اهدای ۶۹۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی الیگودرز آماده‌باش کوهدشت برای میزبانی از زائران تشییع «رهبر شهید انقلاب» / برپایی سه موکب خدمت‌رسانی در مسیر عبور زائران اسامی برندگان مسابقه دانستنی های عاشورا اعلام شد. پیش‌بینی برداشت ۵۵۰ هزار تن محصول گندم در لرستان جذب ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان :حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است. قیام خونین ۱۵ خرداد؛ نقطه آغاز نهضتی مردمی علیه استبداد اقدام ایثارگرانه بسیجی شهرستان رومشکان در نجات یک عقاب مجروح چتر حمایتی زندان‌های لرستان بر سر خانواده‌های نیازمند مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی

تعلیم و تربیت اسلامی در گام دوم انقلاب باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد

تعلیم و تربیت اسلامی در گام دوم انقلاب باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد

به گزارش صدای طرهان ، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی ظهر امروز در دیدار با جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور اظهار داشت: با تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران، این زمینه برای عبودیت بندگان خدا و هم اعمال صالح فراهم شده که بخشی از این حاکمیت بر عهده نیروهای مسلح و نیروی انتظامی است که این افراد در همه جا حضور دارند، هم در مرزها و هم شهرها و خیابان ها حضور دارد و وظایف گسترده ای برای آنها تعریف شده است.

وی افزود: مسائل فرهنگی، اجتماعی، فرهنگی، دینی، عمرانی و اقتصادی برای نیروهای انتظامی تعریف شده و این نیروها همه توان خود را به کار گرفته و خدمت می کنند که در استان ما که ۵۰۰ شهید از نیروی انتظامی تقدیم شده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: مردم می بینند به هنگام بودن نیروی انتظامی را و اقداماتی که در ایجاد امید در دلبستگان به نظام صورت می گیرد و اقتدار پلیس در برخورد قانونی و اعمال قانونی در برابر هنجارشکنان نیز مشاهده می شود.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی عنوان کرد: موقعیت استان ما خاص است، مردم لرستان همگام با پیروزی انقلاب و قبل از آن هم نسبت به راه امام(ره) و این حرکت وفادار بودند و بعد از پیروزی انقلاب در فتنه ها و آشوبها تا آغاز جنگ تحمیلی در همه عرصه ها حضور داشتند و حفظ امنیت استان بسیار مهم است و هرآنچه بتواند این امنیت را حفظ کند و پایدارتر باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: جایگاه نیروی انتظامی از جهت جایگاه فعلی نیاز است که ارتقا یابد و استان هایی هستند که از جهت جمعیت یا کوهستانی یا… اما شرایط لرستان ویژه تر است ولی جایگاه نیروی انتظامی باید ارتقا یابد که ارتقای این جایگاه در همه جهات هم برای نیروی انتظامی مفید است و هم در ایجاد امنیت پایدار و اخلاقی موثر می باشد.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب دینی و فرهنگی است و تعلیم و تربیت اسلامی، پیام انقلاب است و در گام دوم نسبت به تعلیم و تربیت اسلامی و تربیت جوانان عدالتخواه و معنویت گرا وظیفه داریم و این را پررنگ تر انجام دهیم که در این راستا سپاه در این جهت وظایفی بر عهده دارد ولی همه تلاش کنند تعلیم و تربیت اسلامی را افزایش دهیم و پیوند عاطفی و اعتقادی را به امام عصر(عج) گره بزنیم تا آرمانها و ارزشهای دینی و اسلامی را در حوزه ماموریت خود گسترش دهیم و زمینه ظهور را فراهم کنیم.

انتهای پیام/

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
طرهانی نژاد
طرهانی نژاد
✍️ خبرنگار — اجتماعی | 📍 تهران

برای مشاهده پروفایل و سایر اخبار این خبرنگار کلیک کنید.

1,040 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر