تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان: ۲ هزار و ۳۵ واحد تولید نان سنتی در لرستان

بیرانوند بیان کرد: امیدواریم با توجه به سخت شدن شرایط شاهد کاهش تخلفات باشیم که ما در کنار دیگر دستگاه های متولی نیرو و امکانات را در خدمت عزیزان قرار میدهیم

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان، حجت بیرانوند گفت: ۲هزار و ۳۵ واحد تولید نان سنتی در لرستان داریم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان افزود: از ابتدای سال جاری ۱۹ هزار و ۸۸۰ مورد بازرسی از نانوایی ها انجام شده که هزار و ۵۰۶ واحد متخلف شناسایی شدن که برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی معرفی شدند و با توجه به اجرایی شدن قانون جدید جرائم مضاعف جریمه ها نسبت به قبل افزایش قابل توجهی پیدا کرده اند که قطعاً در آینده بازدا رنده خواهد بود و حتی برای درج نکردن قیمت هم جرائم سختی پیش بینی شده است.

بیرانوند بیان کرد: امیدواریم با توجه به سخت شدن شرایط شاهد کاهش تخلفات باشیم که ما در کنار دیگر دستگاه های متولی نیرو و امکانات را در خدمت عزیزان قرار میدهیم حتی در بحث مسدود کردن سهمیه ها هم طی هفته گذشته طبق اعلام بازرسی های انجام شده ۷ واحد قطع سهیه شده‌اند.

وی ابراز کرد: واحد هایی که در طول سال تخلفی مرتکب نمی شوند و رضایت مشتری را از حیث مشتری مداری و کیفیت محصول شان کسب کنند سهمیه آن ها برداشته می شود و این باعث ایجاد انگیزه برای توسعه کار خوب در نانوایی‌ها می‌شود و برای واحدهای که در بلند مدت کاهش سهمیه اثر گذار نباشد از چرخه فعالیت خارج می شوند که این موضوع در طرح جدید هوشمند سازی فروش نان پیش بینی شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان اذعان کرد: بر اساس قانون نظام صنفی واحدهای نانوایی مکلف هستند که ترازوی دیجیتال داشته باشند و یکی از مواردی که در بازرسی ها مد نظر است داشتن ترازوی دیجیتال است نداشتن ترازوی دیجیتال تخلف محسوب می شود و جریمه آن بیش از قیمت یک ترازو است.

این مقام مسئول بیان کرد: برای ارزیابی کیفیت نان کمیته کنترل کیفی کیفیت نان ها را ارزیابی میکند که اگر واحد ها در هر قسمت اعم از آموزشی، نیروی انسانی و مهارت های نانوا مشکل داشته باشند باید این مسائل رفع شوند.

وی گفت: تسهیلاتی برای نوسازی نانواها در راستای ارتقای کیفیت از طریق بانک ها در نظر گرفته شده است.

بیرانوند اظهار کرد: سند راهبردی برای ارتقای کیفیت آسیب ها و راهکارها و همکاری به دستگاه‌های متعدد متناسب با شرح وظایف تدوین شده و به صورت شفاف توضیح داده شده و در اختیار شورای عالی آرد و نان خوردی شهرستان ها قرار دارد داده شده است.

انتهای پیام/

خبر؛مژگان نجفی

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر