تیتر خبر فوری
مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت هشدار پشمیان کننده به حامیان منطقه‌ای دشمن آمریکایی صهیونی دیدار امامی‌راد با امام جمعه شهر کوهنانی درخشش لرستان در شاخص‌های انتقال خون کشور؛ عبور موفقیت‌آمیز از اهداف تعهدی برگزاری مراسم اتیان سوگند کارشناسان رسمی دادگستری استان لرستان گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی اداره کتابخانه‌ها و هلال‌احمر لرستان کشف معماری صخره ای چلانه در ارتفاعات کوهدشت علم زمانی ارزشمند است که در خدمت انسان و تعالی جامعه باشد نمونه‌برداری از ۵ هزار کالای تولیدی در لرستان کمک ۱۱ میلیاردی به خانواده زندانیان در لرستان شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس؛ روایتی از یک مأموریت نیمه‌تمام بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در رماوند لرستان در دست احداث است. از پیاده‌راه تاریخی تا تبدیل پادگان به تفرجگاه عمومی رسانه در گرداب بحران؛ هدایت‌گری، امیدآفرینی و صیانت از حقیقت اسامی داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای کوهنانی، درب گنبد و گراب، به همراه کد انتخاباتی جبران خسارت جنگ به واحدهای مسکونی و تجاری در لرستان روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در مورد پرتابه‌های عمل‌نکرده در نقاط مورد هدف در این استان اطلاعیه‌ای را صادر کرد.  انهدام پهپاد رژیم صهیونیستی توسط عشایر بخش پاپی با برونو نصب نشان 《سپر آبی》در محوطه موزه ها و اماکن تاریخی استان لرستان انتخاب مجلس خبرگان رهبری را نمادی از درایت و مسئولیت‌شناسی دانست.

مشترکان کم مصرف گاز در استان لرستان از پاداش و تخفیف بهای گاز بهرمند می شوند.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان، تاکید کرد: مشترکان کم مصرف گاز در استان از پاداش و تخفیف بهای گاز این شرکت بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری صدای طرهان ،کرم گودرزی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت مصرف گاز در لرستان، اظهار داشت: همه ساله با شروع فصل سرما و استفاده از گاز به عنوان یک انرژی پاک و البته گرمایشی، مصرف این حامل انرژی در کل کشور افزایش پیدا می‌کند و ما هم مستثنی از کل کشور نیستیم.

وی، عنوان کرد: منتها با اتخاذ یک سری تمهیدات و صرفه جویی، می‌توان کمک کرد که بتوانیم از این نعمت خدادادی استفاده بهینه را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان در ادامه سخنان خود با تاکید بر استفاده از لباس‌های گرم در منازل، استفاده از پنجره‌های دو جداره، بستن پنجره‌ها، استفاده از پرده‌های ضخیم و… گفت: در حال حاضر نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد افزایش مصرف گاز در استان هستیم.

گودرزی، افزود: افزایش مصرف گاز در استان نیز به دلیل افزایش تعداد مشترکان گاز در لرستان است.

وی با اشاره به پلکانی شدن بهای گاز، بیان داشت: در این راستا ۱۲ پلکان در نظر گرفته شده، سه پلکان اول مربوط به مشترکانی است که در مصرف گاز رعایت می‌کنند، از پلکان سه تا ۱۰ پر مصرف‌ها و پلکان ۱۰ تا ۱۲ نیز بد مصرف‌ها هستند.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان، ادامه داد: در سه پلکان اول نسبت به مدت مشابه سال قبل هیچ گونه افزایش قیمت بهای گاز را نخواهیم داشت، در سال گذشته نزدیک به ۶۵ درصد مصرف کنندگان گاز در کشور در این گروه بوده‌اند و مصرف خود را مدیریت کرده‌اند.

گودرزی، عنوان کرد: همچنین مشترکانی که بتوانند مصرف گاز خود را طی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش دهند، به ازای هر یک واحد درصد مشمول تخفیف معادل سه واحد درصد و تا سقف ۴۵ درصد می‌شوند و از شرکت گاز پاداش می‌گیرند.

انتهای پیام

🔗 اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
📅 تاریخ انتشار:
⭐ امتیاز به این خبر:
اولین امتیاز را بدهید!
مژگان نجفی
مژگان نجفی
✍️ خبرنگار — اجتماعی، فرهنگی | 📍 خرم اباد لرستان

خبرنگار

424 خبر
📰 سایر اخبار ›

💬 نظرات 0

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید! 🤗

✍️ ارسال نظر